nadao se najboljem

Shrvani Tonči Huljić otkrio tužan detalj o Massimovom koncertu karijere: "Publika u zagrebačkoj Areni nije znala..."

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Massimo Savić i Tonči Huljić Massimo Savić Massimo u Areni Zagreb Massimo u Areni Zagreb Massimo u Areni Zagreb Massimo u Areni Zagreb Massimo u Areni Zagreb Massimo u Areni Zagreb Massimo u Areni Zagreb Massimo u Areni Zagreb +6 Massimo u Areni Zagreb Galerija

Tonči Hujić otkrio je za Slobodnu Dalmaciju u kakvom je stanju bio Massimo Savić na svojem koncertu u zagrebačkoj Areni.

Vijest o smrti Massima Savića duboko je potresla njegove kolege, prijatelje i obožavatelje.

Pogledaj i ovo Massimo Savić i Tonči Huljić Sjetio ga se Tonči Huljić odao počast Massimu na poseban način: "Nevjerojatno je s obzirom na to što ga ja snašlo"

Cijela estrada u nevjerici se oprostila od njega na društvenim mrežama, a Tonči Huljić je otkrio i jedan tužan detalj o Massimovom koncertu karijere.

"Previše dragih ljudi je otišlo iz naših života ove godine. Mislio sam da će pobijediti zlo koje ga je snašlo. Publika u zagrebačkoj Areni nije znala u kakvom stanju nastupa i da ga čeka medicinska skrb iza bine... Što više reći o njemu, a da ovaj detalj nije rekao? Pjesma mu je bila važnija i veća od života, a glas jači od smrti. Putuj Massimo, a nas će tješiti uspomene. Duboka sućut Enici i Mirni", kazao je Tonči za Slobodnu Dalmaciju.

Tonči je posljednji pozdrav Massimu uputio i na svojem profilu na Instagramu. 

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Tonči Huljić (@toncihuljic_official)

Massimo je prije malo više od mjesec dana, točnije 5. studenog, prvi put nastupio u Areni Zagreb koju je rasprodao do zadnjeg mjesta.

O bolesti koju je tada uspješno sakrio od publike, progovorio je i Zrinko Tutić u Dnevniku Nove TV.

"Kako bi rekao, strašno sam iznenađen. Ja sam se s njim čuo prije deset dana. Rekao mi je da mu je na koncertu bilo grozno, da je jedva disao, ali i da je dosta dobro i da ide na prvu kemoterapiju. Traje ta bolest neko vrijeme, eto moj Massimo otišao odmah... Opće se moram naviknut da u prošlom vremenu govorim o njemu, strašno", rekao je vidno shrvani Tutić.

Podsjetimo, Massimo Savić preminuo je u 61. godini nakon kratke i teške bolesti, a tužnu vijest objavila je njegova obitelj na Facebooku.

"Naš tata, suprug, ponos i ljubav, Massimo Savić, napustio nas je nakon kratke, ali herojske borbe. Iako je otišao s ovoga svijeta, u našim će dušama živjeti vječno; nasmijan, topao, snažan, pun ljubavi i satkan od umjetnosti. Zauvijek ćemo biti tvoje cure", stoji u objavi koju su potpisale Massimova supruga Eni i kći Mirna.

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Kolak, MasterChef - 1 Marko Kolak, MasterChef - 2 Marko Kolak, MasterChef - 3 Marko Kolak, MasterChef - 4 +19 Marko Kolak, MasterChef - 5 Celebrity Odlazak kralja stres testova iz MasterChef kuhinje: "Govorio sam da se neću zbližiti ni s kim, ali i to se promijenilo"

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Lionel i Antonela Messi - 2 Lionel i Antonela Messi - 1 Lionel i Antonela Messi - 3 Leo Messi - 3 +26 Leo Messi - 6 Celebrity Simpatična fotka Messija i njegove Antonele nasmijala je javnost: "Možeš biti najbolji na svijetu, ali..."

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene