muž na zadatku

Simpatična fotka Messija i njegove Antonele nasmijala je javnost: "Možeš biti najbolji na svijetu, ali..."

Lionel i Antonela Messi - 3 Lionel i Antonela Messi - 3 Profimedia 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Lionel i Antonela Messi - 2 Lionel i Antonela Messi - 1 Lionel i Antonela Messi - 3 Leo Messi - 3 Leo Messi - 6 Leo Messi - 4 Leo Messi - 5 Leo Messi - 1 Leo Messi - 2 Lionel Messi i Antonela Roccuzzo - 4 +20 Lionel Messi i Antonela Roccuzzo - 5 Galerija

Na Svjetskom prvenstvu u Katru posebnu pažnju privukli su argentinski nogometaš Lionel Messi i njegova supruga Antonela.

Nakon što su Argentinci odnijeli zlato na Svjetskom prvenstvu u Kataru, Lionel Messi uhvaćen je u trenutku kako fotografira svoju suprugu Antonelu sa zlatnom loptom u ruci.

Pogledaj i ovo Antonela Roccuzzo i David Beckham - 2 Urnebes! Zgodni Beckham grlio je suprugu argentinske nogometne zvijezde, a ljubomorna Victoria opet je reakcijom pokazala što misli!

Ta fotografija nasmijala je mnoge, pa se jedan od obožavatelja dosjetio vrlo simpatičnog opisa:

"Možeš biti najbolji na svijetu, ali ženi si uvijek fotograf."

Fotografiju možete pogledati u galeriji.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Antonela Roccuzzo (@antonelaroccuzzo)

Leo i Antonela zajedno su od 2008. godine, a vjenčali su se 2017. Zajedno imaju trojicu sinova, Matea, Cira i Thiaga.

Inače, na utakmici protiv Hrvatske nogometaš je snimljen kako češe svoje testise punih deset sekundi - što je izazvalo mnoštvo komentara.

"Recite mi što je bilo u glavi redatelja kada se odlučio fokusirati na Messija koji češe svoje testise punih 10 sekundi", "Mislim da je krupni kadar Lionela Messija koji češe testise vrhunac ovoga Svjetskog prvenstva", "Super da je Argentina pobijedila i sve, ali nedovoljno ljudi govori o tome kako smo punih 10 sekundi bili prisiljeni gledati krupni kadar Messija kako češe testise uživo na televiziji", neki su od brojnih komentara na Messijevo češkanje.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Lepa Brena Lepa Brena - 5 Lepa Brena Lepa Brena - 1 +26 Lepa Brena - 2 Zanimljivosti Pogledajte u kakvoj vili živi legendarna pjevačica Lepa Brena sa suprugom Bobom, posebno je vezana za ovu nekretninu!

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Angelo Henriquez i Andrea Anković - 10 Angelo Henriquez i Andrea Anković - 20 Angelo Henriquez i Andrea Anković - 9 Angelo Henriquez i Andrea Anković - 2 +15 Angelo Henriquez i Andrea Anković - 1 Celebrity Bivši dinamovac oženio se unukom Hajdukove legende! Na vjenčanju u Brazilu vijorile su se hrvatska i čileanska zastava, a mladoženja je pjevao Olivera

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene