Kakva ljepotica!

Supruga jednog od najpoznatijih nogometaša svijeta pokazala nevjerojatno isklesano tijelo i ukrala svu pozornost znatiželjnih pogleda

Lionel Messi, Antonela Roccuzzo Lionel Messi, Antonela Roccuzzo Profimedia 1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Lionel Messi i Antonela Roccuzzo Lionel Messi i Antonela Roccuzzo - 6 Lionel Messi i Antonela Roccuzzo - 5 Lionel Messi i Antonela Roccuzzo - 4 Lionel Messi i Antonela Roccuzzo - 3 Lionel Messi i Antonela Roccuzzo - 2 Lionel Messi i Antonela Roccuzzo - 1 Antonela Roccuzzo i Leo Messi (Foto: Instagram) Antonela Roccuzzo i Leo Messi (Foto: Instagram) Leo Messi i Antonela Roccuzzo (Foto: AFP) +5 Leo Messi i Antonela Roccuzzo (Foto: AFP) Galerija

Jedan od najpoznatijih nogometaša svijeta Lionel Messi sa suprugom Antonelom Roccuzzo te suigračem Cescom Fabregasom i Danielle Semaan uživa na luksuznoj jahti na Ibizi!

Jedan od najpoznatijih i najuspješnijih nogometaša svijeta i višestruki dobitnik Zlatne lopte Lionel Messi uhvaćen je na odmoru na luksuznoj jahti.

Pogledaj i ovo Antonela Roccuzzo i Lionel Messi Victoria pobjegla u auto! Osiguranje pretuklo gosta restorana zbog lijepe supruge Lea Messija dok su oni uživali s Beckhamovima, pojavila se i snimka incidenta!

Na plovidbi mu se pridružila dugogodišnja supruga i partnerica Antonela Roccuzzo, koja je ukrala svu pozornost znatiželjnih pogleda i pokazala nevjerojatno isklesano tijelo u dvodijelnom kupaćem kostimu.

Antonela je nosila tirkizni kupaći koji je istaknuo sve njezine atribute, pa je pokazala utreniranu guzu, isklesani trbuh i grudi, a njezin dragi nosio je šarene kupaće hlače te također ponosno pokazao istreniranu nogometašku figuru.

Na jahti im se pridružio još jedan nogometni par, nogometaš Cesc Fabregas sa suprugom Danielle Semaan, koja je konkurirala Antoneli u ružičastom kupaćem kostimu, ali se pokušala sakriti od paparazza.

Messi i Antonela skupa su već dugi niz godina, a nitko zapravo ne zna kada su započeli vezu iako je poznato da su zajedno još od ranih tinejdžerskih godina.

Sretni par upoznao se preko Antonellina rođaka Lucasa, koji je bio Messijev najbolji prijatelj u djetinjstvu. Unatoč činjenici što je odmalena bio sramežljiv, slavni nogometaš jasno je dao do znanja da je zaljubljen u Antonellu već s devet godina.

Zajedno su dugi niz godina, no javnost je za njihovu vezu saznala tek 2009. Antonella je u Argentini studirala stomatologiju, ali odustala je od studija te se zbog Messija preselila u Barcelonu. Pokrenula je vlastitu karijeru i postala manekenka, a većinu vremena posljednjih godina provodi odgajajući njihovo troje djece te pokušava ostati dalje od svjetala reflektora.

Vjenčali su se u lipnju 2017. godine i zajedno imaju tri sina, Thiaga, Matea i Ciru.

Par svoju ljubav voli držati u tajnosti, a mnogim su parovima itekako pozitivan uzor i motivacija u ljubavi i poštivanju, što je ovo dvoje dokazalo i na jahti razmjenjujući nježne dodire i znakove pažnje.

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Sistine Stallone - 2 Sistine Stallone - 1 Sistine Stallone - 3 Sistine i Sophia Stallone s majkom Jennifer +13 Sistine Stallone - 4 Zanimljivosti Kći legendarnog glumca bez grudnjaka prošetala ulicom, ovaj nedostatak primijeti se na prvi pogled

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Alex Rodriguez i Kathryne Padgett - 4 Alex Rodriguez i Kathryne Padgett - 1 Alex Rodriguez i Kathryne Padgett - 2 Alex Rodriguez i Kathryne Padgett - 3 +21 Alex Rodriguez - 18 Celebrity Na glasu je kao ženskaroš, a nove fotke neće mu pomoći da se riješi tog neslavnog nadimka koji se veže uz njegovo ime

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene