Nitko nije očekivao...

Estrada se u nevjerici oprašta od Massima Savića, Tutić otkrio: "Na zadnjem koncertu jedva je disao"

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Tony Cetinski i Massimo Savić Massimo u Areni Zagreb Massimo u Areni Zagreb Massimo u Areni Zagreb Massimo u Areni Zagreb Massimo u Areni Zagreb Massimo u Areni Zagreb Massimo u Areni Zagreb Massimo Massimo +19 Massimo Savić Galerija

Od Massima Savića oprostili su se mnogi kolege poput Albine Grčić, Tonyja Cetinskog, DinaJelusića i mnogih drugih.

Nakon što je vijest da je Massimo Savić preminuo odjeknula društvenim mrežama i portalima, javili su se i njegove kolege.

Pogledaj i ovo Massimo u Areni Zagreb ''Zauvijek najbolji'' Nova dirljiva objava na Massimovim društvenim mrežama tjera suze na oči: ''Ako je netko ostavio trag, to je definitivno on… I zaslužuje sve nagrade''

Među prvima od Massima se oprostio mladi glazbenik Dino Jelusić. "Massimo... Pa je li to moguće? Prijatelju dragi, počivao u miru. Nikako nismo uspjeli realizirati taj duet koji planiramo već dvije godine, toliko smo vremena proveli na telefonu pričajući o životu i svemu šta dolazi i sad ovo. Potpuno sam u šoku. Da mogu vratiti vrijeme, vratio bi se na početak 11.mj i došao na tvoj veliki koncert u Arenu i otputovao dan kasnije. Bio si velik i poseban. Hvala ti na svoj glazbi, podršci i ljubavi. Voli te Dino", napisao je Jelusić na svom Facebook profilu.

Fotografiju je podijelio i tužni pjevač Houdek, te napisao:

"Dragi prijatelju, predragi kolega Massimo, počivaj u miru Božjem. Večeras ću u Tvojoj Puli pjevati samo za Tebe i Tebi u čast…", poručio je Jacques.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by JACQUES HOUDEK (@jacques_houdek)

Oglasila se na svom Instagram profilu i pjevačica Albina Grčić koja se uz video zajedničkog dueta prisjetila Massima:

"Zbogom velikom glazbeniku i mentoru. Čast mi je što sam imala priliku pjevati sa Vama".

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ALBINA (@albina.music)

Javio se i Toni Cetinski. "Počivao u miru Massimo. Iskrena sućut obitelji i tvojem malom krugu velikih ljudi", poručio je Tony.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tony Cetinski⭐️𝕠𝕗𝕗𝕚𝕔𝕚𝕒𝕝 (@tonicetinski)

Neki od poznatih svoje su komentare ostavili i ispod objave na Massimovoj službenoj Facebook stranici. "Tuga beskrajna", poručio je glazbenik, scenograf i umjetnik Ivica Propadalo. "Dragi Massimo, pjevaj zauvijek u nebesima. Eni i Mirna, iskrena sućut u vašoj boli!", napisala je Sanja Doležal.

"Kako bi reko strašno sam iznenađen. Ja sam se s njim čuo prije deset dana. Rekao mi je da mu je na koncertu bilo grozno, da je jedva disao, ali i da je dosta dobro i da ide na prvu kemoterapiju. Traje ta bolest neko vrijeme, eto moj Massimo otišao odmah..Opće se moram naviknut da u prošlom vremenu govorim o njemu, strašno", rekao je kroz tugu Zrinko Tutić.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Massimo u Areni Zagreb Massimo u Areni Zagreb Massimo u Areni Zagreb Massimo u Areni Zagreb +4 Massimo u Areni Zagreb Celebrity Napustio nas je legendarni pjevač Massimo Savić, supruga i kći oprostile su se emotivnom objavom: "Zauvijek ćemo biti tvoje cure"

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Massimo u Areni Zagreb Massimo u Areni Zagreb Massimo u Areni Zagreb Massimo u Areni Zagreb +15 Massimo u Areni Zagreb Celebrity Sjaj u tami koji nikad neće zgasnuti: Iza Massima ostat će mnoge lijepe uspomene, ali i brojni hitovi

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene