prelijepa ljubavna priča

Massimo je i nakon 30 godina u suprugu bio zaljubljen preko ušiju: "Imam osobu s kojom mogu cijeli život dijeliti, isto misliti i stvarno lijepo živjeti"

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Massimo Savić i Eni Kondić Massimo Savić i Eni Kondić Massimo Savić i Eni Kondić Massimo Savić i Eni Kondić Massimo Savić i Eni Kondić Massimo Savić i Eni Kondić Massimo Savić i Eni Kondić Massimo Savić i Eni Kondić Massimo Savić i Eni Kondić Massimo Savić i Eni Kondić +9 Massimo Savić i Eni Kondić Galerija

Massimo Savić bo je 30 godina u braku sa samozatajnom Eni Kordić s kojom je dobio kćer Mirnu, a spojio ih je posao.

Pjevač Massimo Savić napustio nas je u 61. godini, a tužnu vijest objavila je njegova obitelj putem njegove Facebook stranice.

Pogledaj i ovo Massimo Savić, posljednji ispraćaj Posljednje zbogom Shrvane kći i supruga Massima Savića tugu na licima nisu mogle sakriti, jedna drugoj najveći su oslonac

"Naš tata, suprug, ponos i ljubav, Massimo Savić, napustio nas je nakon kratke, ali herojske borbe. Iako je otišao s ovoga svijeta, u našim će dušama živjeti vječno; nasmijan, topao, snažan, pun ljubavi i satkan od umjetnosti. Zauvijek ćemo biti tvoje cure", stoji u objavi koju su potpisale Massimva supruga Eni i kći Mirna.

Massimo i samozatajna Eni Kondić bili su jedan od najstabilnijih parova na domaćoj estradi, a njihova ljubav trajala je preko 30 godina.

"Kad pomislim na lutriju, ja kažem ne, već sam dobio na lutriji, ja sam pomilovan, blagoslovljen sam predivnom srećom da imam osobu s kojom mogu cijeli život dijeliti, isto misliti i stvarno lijepo živjeti", kazao je jednom prilikom Massimo o svojoj supruzi za IN Magazin.

Massimo i Eni upoznali su se 1990. godine, a spojio ih je posao. Eni je pisala tekstove za njegov album "Zemlja plesa", a iz poslovne suradnje rodila se ljubav. Ubrzo su počeli zajedno živjeti, a 1992. godine dobili su kći Mirnu.

Massimo je jednom prilikom ispričao i kako je zaprosio suprugu.

"Dok je spavala, uzeo sam joj mjeru za prsten, otišao u grad i kupio zaručnički prsten. Kad sam se vratio kući, tek se bila probudila, a ja sam kleknuo pred nju i zamolio je da mi bude supruga", prisjetio se za Gloriju."Činilo mi se da je izvan moje lige. Da je prepametna i prestroga za mene", priznao je tada.

Eni je autorica mnogih Massimovih pjesama, a kao i pjesama "Jutro" i "Boginja" koje je napisala za Josipu Lisac.

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Ivan Rakitić i Raquel Mauri Ivan Rakitić i Raquel Mauri - 4 Ivan Rakitić i Raquel Mauri - 5 Ivan Rakitić i Raquel Mauri - 6 +15 Ivan Rakitić i Raquel Mauri Celebrity Ivan Rakitić uputio blagdansku čestitku okružen svojim ljepoticama: "Predivni ste!"

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Lionel i Antonela Messi - 2 Lionel i Antonela Messi - 1 Lionel i Antonela Messi - 3 Leo Messi - 3 +26 Leo Messi - 6 Celebrity Simpatična fotka Messija i njegove Antonele nasmijala je javnost: "Možeš biti najbolji na svijetu, ali..."

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene