"Zbogom, dragi moj"

Sergej Ćetković je prije koncerta doznao za Massimovu smrt, pogledajte kako se oprostio od njega kad je izašao na pozornicu

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Sergej Ćetković Massimo Savić In Magazin: Massimo Massimo Massimo Savić Massimo u Areni Zagreb Massimo u Areni Zagreb Massimo u Areni Zagreb Massimo u Areni Zagreb Massimo u Areni Zagreb +12 Massimo u Areni Zagreb Galerija

Sergej Ćetković na svojem koncertu u Đakovu oprostio se od Massima Savića njegovom pjesmom "Stranac u noći".

Vijest o iznenadnom odlasku Massima Savića potresla je njegove kolege i brojne obožavatelje.

Pogledaj i ovo Nina Badrić neodoljivi šarmer! Nina Badrić pozirala u zagrljaju regionalnog romantika, zbog njihove fotke fanovi su brzo nešto poželjeli: ''Peticija odmah!''

Od njega se na svojem koncertu u Đakovu oprostio i crnogorski pjevač Sergej Ćetković koji se, kako doznajemo, po izlasku na pozornicu ispričao publici jer nije mogao imati osmijeh na licu zbog gubitka prijatelja.

Sergej je Massimu odao počast tako što je koncert započeo njegovom pjesmom "Stranac u noći", a njegovu izvedbu pogledajte u videu.

Crnogorski slavuj od Massima se oprostio i na svojem Instagramu.

"Zbogom, dragi moj. Neka ti plove brodovi", napisao je uz njihovu zajedničku fotografiju.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli SERGEJ ĆETKOVIĆ (@cetkovics)

Podsjetimo, Massimo je preminuo u 61. godini, nakon kratke i teške bolesti, a tužnu vijest objavile su njegova supruga Eni i kćer Mirna na Facebooku.

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Kolak, MasterChef - 1 Marko Kolak, MasterChef - 2 Marko Kolak, MasterChef - 3 Marko Kolak, MasterChef - 4 +19 Marko Kolak, MasterChef - 5 Celebrity Odlazak kralja stres testova iz MasterChef kuhinje: "Govorio sam da se neću zbližiti ni s kim, ali i to se promijenilo"

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Massimo Savić i Arsen Dedić Massimo Savić i Amil Lojo Massimo Savić i Eni Kondić Massimo Savić i Eni Kondić +27 Massimo Savić i Eni Kondić Celebrity Obožavatelji masovno komentiraju jednu od zadnjih Massimovih objava koja je sada posebno tužna: "I kako ne zaplakati..."

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene