Kakva ekipa!

Sređena Kolinda dobro se provela na rođendanu naše poduzetnice, a s njima je slavio i Neven Ciganović: "Divne slike!"

Kolinda Grabar-Kitarović, Snježana Schillinger i Neven Ciganović - 4 Kolinda Grabar-Kitarović, Snježana Schillinger i Neven Ciganović - 4 Snježana Schillinger/Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Kolinda Grabar-Kitarović, Snježana Schillinger i Neven Ciganović - 2 Kolinda Grabar-Kitarović, Snježana Schillinger i Neven Ciganović - 1 Kolinda Grabar-Kitarović, Snježana Schillinger i Neven Ciganović - 3 Kolinda Grabar-Kitarović - 2 Kolinda Grabar-Kitarović - 10 Kolinda Grabar-Kitarović i Anica Kovač Kolinda Grabar-Kitarović - 7 Kolinda Grabar-Kitarović - 8 Kolinda Grabar-Kitarović i Anica Kovač Kolinda Grabar-Kitarović i Anica Kovač +19 Kolinda Grabar-Kitarović i Anica Kovač Galerija

Kolinda Grabar-Kitarović bila je jedna od gošća rođendana Snježane Mehun Schillinger koji je poduzetnica proslavila u jednom kafiću u Zagrebu.

Bivša predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović božićne je blagdane provela u Zagrebu, a slobodno je vrijeme iskoristila i za druženje s poznatim Hrvatima u gradu, među kojima su bili i poduzetnica Snježana Schillineger i modni stilist Neven Ciganović.

Pogledaj i ovo Kolinda Grabar-Kitarović Biste li ju prepoznali? Bivša predsjednica objavila je fotku iz 2009. godine, otada se drastično promijenila!

Njihove je fotografije na profilu na Instagramu objavila Snježana koje je slavila rođendan, a čini se da su se itekako dobro zabavili. Dobro raspoloženi pozirali su u jednom kafiću, a bivša predsjednica nije skidala osmijeh s lica.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Snjezana Schillinger (@snjezana_schillinger)

 "Divne slike s nama dragom predsjednicom", jedan je od komentara Snježaninih pratitelja, a uslijedile su i brojne božićne i rođendanske čestitke.

Kolinda je ovih dana na svom profilu na Instagramu objavila fotografiju iz zagrebačkog Oktogona pa priznala koliko je lijepo biti doma.

Na sebi je imala bež baloner ispod kojeg se nazirala zelena svilena haljinica, a na nogama je nosila bež čizme. Tamne nijanse na očima pale su u prvi plan, a bež ruž na usnama malo je smirio cjelokupni izgled.

"Kao princeza", "Predivni ste", "Jedna od najljepših žena", "Prava dama", "Ljepotica", "Krasni Ste", samo su neki od komentara koje su joj uputili ugodno iznenađeni pratitelji.

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Bloom Tatarinov Bloom Tatarinov Maja Šuput - Bloom Maja Šuput - Bloom +17 Maja Šuput Celebrity Šuput pokazala što joj je slatki Bloom priredio na božićno jutro, nije ga spriječio ni njezin vrisak: "Stani, stani!"

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Demi Moore Demi Moore Demi Moore Demi Moore +21 Demi Moore - 11 Celebrity Teško je povjerovati da je nedavno proslavila 60. rođendan, a sada će postati i baka: "Presretna sam, jedva čekam!"
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene