izgrlila ih!

Kolinda podijelila posebne trenutke s djecom našeg brončanog Vatrenog, pogledajte kako im se obradovala!

Kolinda Grabar-Kitarović s djecom Ivana Perišića - 1 Kolinda Grabar-Kitarović s djecom Ivana Perišića - 1 Instagram 1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Kolinda Grabar-Kitarović s djecom Ivana Perišića - 4 Kolinda Grabar-Kitarović s djecom Ivana Perišića - 3 Kolinda Grabar-Kitarović s djecom Ivana Perišića - 2 Josipa Perišić, Ivan Perišić Josipa Perišić Josipa Perišić Ivan i Josipa Perišić Ivan Perišić Ivan Perišić (Foto: Instagram) Ivan Perišić sa suprugom (FOTO: Instagram) +7 Josipa Perišić (Foto: Instagram) Galerija

Kolinda Grabar-Kitarović na Instagramu je objavila fotografije na kojima grli djecu Ivana Parišića pa je posebno nahvalila njegova sina Lea.

Bivša predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović u Katru je vjerno bodrila Vatrene na Svjetskom prvenstvu, a nakon osvojene bronce prisjetila se jednog posebnog trenutka.

Pogledaj i ovo Ivan i Josipa Perišić - 2 Jedan od najskladnijih parova Ivanu Perišiću oko povratka u Hajduk pomogla je i njegova Josipa, a u našeg nogometaša zaljubila se još u srednjoškolskim danima!

Na svojem profilu na Instagramu objavila je galeriju fotografija s djecom Ivana Perišića, sinom Leom i kćeri Manuelom, na kojima se vidi i njihova majka Josipa Perišić.

"Jedna od zvijezda #FIFAWorldCup u Kataru bio je i Leo Perišić, sin hrvatskog nogometaša Ivana Perišića. Leo je označio početak walkathona 'Hod do nule' u potporu ispunjavanja ciljeva održivog razvoja UN-a, kao posebno priznanje za njegov doprinos fair playu u trenucima nakon utakmice Hrvatska - Brazil, kada je tješio brazilske reprezentativce", nahvalila je Kolinda Perišićeva sina, čije su fotke s Neymarom nakon ispadanja Brazila s prvenstva obišle svijet.

Perišić je ove godine sa suprugom dobio još jedno dijete, sinčića Luku.

Inače, Ivan i Josipa u braku su od 2012. godine, kada su se vjenčali kod matičara, a u srpnju 2020. u tajnosti su imali i crkveno vjenčanje na Šolti. Josipa nije kupovala novu vjenčanicu, nego je dala suziti haljinu Viviene Westwood koju je nosila na prvom vjenčanju, a nakon crkvenog obreda imali su slavlje u hotelu Martinis Marchi Heritage u povijesnom dvorcu u Maslinici.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Joško Gvardiol s obitelji na dočeku u Novigradu - 2 Joško Gvardiol s obitelji na dočeku u Novigradu - 1 Joško Gvardiol s obitelji na dočeku u Novigradu - 6 Joško Gvardiol s obitelji na dočeku u Novigradu - 7 +25 Joško Gvardiol s obitelji na dočeku u Novigradu - 5 Celebrity Joško Gvardiol okružen najvažnijim ženama u svojem životu pokazao nježnu stranu, prizori će rastopiti njegove obožavateljice!

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Fani Stipković i Fernando Hierro Fani Stipković i Fernando Hierro Fani Stipković i Fernando Hierro Fani Stipković i Fernando Hierro +18 Fani Stipković i Fernando Hierro Celebrity Fani Stipković i legendarni nogometaš otkrili da imaju razlog za slavlje: "Savršen trenutak!"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene