Preslatki!

Supruga Josipa Perišića objavila veselu fotografiju s tromjesečnim sinčićem!

Josipa Perišić Josipa Perišić Instagram 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Josipa Perišić Ivan Perišić Ivan i Josipa Perišić Josipa Perišić (Foto: Instagram) Josipa Perišić (Foto: Instagram) Josipa Perišić (Foto: Instagram) Josipa Perišić (Foto: Instagram) Josipa Perišić (Foto: Instagram) Josipa Perišić Josipa Perišić +0 Josipa Perišić Galerija

Josipa Perišić podijelila je na Instagram storiju radosnu fotografiju sa tromjesečnim sinčićem Lukom.

Supruga našeg nogometnog reprezentativca Ivana Perišića, Josipa, objavila je na svom Instagram storiju razigranu fotografiju sa  sinčićem Lukom.

Pogledaj i ovo Josipa Perišić - 5 baš su uživali Supruga našeg nogometaša Ivana Perišića podijelila je niz simpatičnih obiteljskih fotografija s odmora u Dubaiju: "Završili godinu na najljepši način"

Riječ je o fotki na kojoj Josipa pozira nasmiješena, držeći malog Luku u zraku, a ispod je napisala: "Tri mjeseca starosti" te dodala emotikon srca.

Josipa je na sebi imala žutu lepršavu minicu koja joj je istaknula njezine preplanule noge, ali i vitku figuru koju je ubrzo vratila u fit stanje nakon poroda. Uz nju je kombinirala crnu majicu s resama i crne sandale.

Prekrasna Josipa, Luku je rodila u travnju, a veselu vijest i ime dijeteta otkrili su nešto kasnije zajedničkom fotografijom na kojoj ona i Ivan stoje jedno nasuprot dugog i drže malenog u sredini.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 💥Josipa Perisic💥 (@josipaperisic)

Bračni par Perišić zajedno već ima 9-godišnjeg sina Leonarda i 7-godišnju kći Manuelu, skupa su od srednjoškolskih dana i čini se da njihova je ljubav čvršća nego ikada.

Civilni brak sklopili su 2012. godine, a u srpnju 2020. su u tajnosti imali i crkveno vjenčanje na Šolti. Josipa nije kupovala novu vjenčanicu, nego je dala suziti haljinu Viviene Westwood koju je nosila na prvom vjenčanju, a nakon crkvenog obreda imali su slavlje u hotelu Martinis Marchi Heritage u povijesnom dvorcu u Maslinici.

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Trump Ivana Trump Ivana Trump Ivana Trump +11 Ivana Trump - 1 Celebrity Procurili novi detalji iznenadne smrti Ivane Trump: Nije se javljala na telefon, a obitelj je onda naišla na tužan prizor

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Halid Bešlić Halid Bešlić Halid Bešlić Halid Bešlić - 3 +21 Halid Bešlić Celebrity Legendarni Halid progovorio o oporavku nakon operacije: ''Nisam mogao hodati, a sad se odlično osjećam''

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene