Osmijeh od uha do uha

Kolinda Grabar-Kitarović završila u zagrljaju legendarnog Zlatana Ibrahimovića pa se pohvalila zajedničkom fotografijom!

Kolinda Grabar Kitarović Kolinda Grabar Kitarović Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Kolinda Grabar-Kitarović i Zlatan Ibrahimović Kolinda Grabar-Kitarović - 4 Kolinda Grabar-Kitarović - 5 Kolinda Grabar-Kitarović - 6 Kolinda Grabar-Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović, Brigitte Macron Kolinda Grabar-Kitarović - 2 Kolinda Grabar-Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović - 6 Kolinda Grabar-Kitarović - 1 +20 Kolinda Grabar-Kitarović - 2 Galerija

Kolinda Grabar-Kitarović ne skriva koliko je uživala u Katru dok je bodrila naše Vatrene, a onda se pohvalila i u čijem je zagrljaju završila.

Bivša predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović pratila je čak i finalnu utakmicu između Argentine i Francuske u Katru.

Pogledaj i ovo Kolinda Grabar-Kitarović nije u Hrvatskoj Evo gdje Kolinda Grabar-Kitarović provodi Uskrs: "Jedno od mjesta na svijetu kojima je najpotrebnije Kristovo svjetlo!"

Pored brojnih poznatih osoba s kojima se družila, na Instagramu se pohvalila fotografijom sa švedskim nogometašem Zlatanom Ibrahimovićem. Pozirali su zagrljeni i dobro raspoloženi.

Bivša predsjednica na sebi je imala elegantnu crnu haljinu s bijelim detaljima preko koje je nosila crni sako, a uz to je kombinirala bež salonke i crvenu ogrlicu.

Tijekom finalne utakmice Kolinda je na tribinama sjedila u blizini predsjednika Francuske Emmanuela Macrona, pa je uhvatila trenutke dok je navijao. Nakon utakmice fotografi su je snimili u društvu Macronove supruge Brigitte.

Inače, Kolinda je vjerno bodrila Vatrene na većini utakmica tijekom Svjetskog prvenstva u Katru. Za zadnju utakmicu s Marokom posebno se dotjerala, nosila je usku bijelu haljinu te je cijelo vrijeme s tribina mahala hrvatskom zastavom.

Nakon utakmice našim je nogometašima na svojem profilu na Instagramu čestitala na osvojenoj bronci.

Ostat će još dugo upamćeno i njezino izdanje za utakmicu Hrvatske i Kanade, na kojoj se pojavila u narodnoj nošnji.

Puno se pisalo i o košulji brenda Louis Vuitton s bijelo-crvenim uzorkom, kojom je u Katru odala počast pokojnom dizajneru i kreativnom direktoru luksuzne modne kuće Virgilu Ablohu.

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Beckinsale na dočeku Vatrenih u Zagrebu - 2 Kate Beckinsale na dočeku Vatrenih u Zagrebu - 1 Kate Beckinsale slavi pobjedu Hrvatske Božićno drvce Kate Beckinsale - 6 +24 Božićno drvce Kate Beckinsale - 1 Celebrity Holivudska glumica javila se s dočeka Vatrenih u Zagrebu, nije mogla vjerovati što se događa: "Od milijun ljudi na ulici..."

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Vedran Ćorluka sa sinom Viktorom Vedran Ćorluka Franka Batelić Franka Batelić, Viktor - 1 +18 Franka Batelić, Viktor - 2 Celebrity Rijetka javna fotografija Ćorluke i sinčića Viktora, iz koje isijava ljubav: "Kad je tata tu, sve je juhuhu!"

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene