Jedva ga je dočekao!

Rijetka javna fotografija Ćorluke i sinčića Viktora, iz koje isijava ljubav: "Kad je tata tu, sve je juhuhu!"

Vedran Ćorluka sa sinom Viktorom Vedran Ćorluka sa sinom Viktorom Instagram 1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Vedran Ćorluka sa sinom Viktorom Vedran Ćorluka Franka Batelić Franka Batelić, Viktor - 1 Franka Batelić, Viktor - 2 Franka Batelić, Viktor - 3 Franka Batelić i Vedran Ćorluka - 3 Franka Batelić rodila - 2 Franka Batelić i Vedran Ćorluka Franka Batelić i Vedran Ćorluka - 2 +12 Franka Batelić i Vedran Ćorluka - 5 Galerija

Vedran Ćorluka na dočeku Vatrenih u Zagrebu pozirao je sa sinom Viktorom u naručju, a fotografiju je objavila njegova supruga Franka.

Vatreni su se vratili kući sa Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, a na glavnome zagrebačkom trgu dočekali su ih deseci tisuća obožavatelja, ali i njihove obitelji.

Pogledaj i ovo Franka Batelić 2013. - 1 Oduvijek predivna Pogledajte kako je Franka izgledala na početku veze s Ćorlukom, bit će vam jasno zašto nije promakla ni našem nogometašu!

Bivšem Vatrenom Vedranu Ćorluki, koji je postao pomoćni trener Zlatka Dalića, najviše se radovao njegov sinčić Viktor.

Prije njegova dolaska Vedranova supruga Franka Batelić u svojim pričama na Instagramu pokazala je kako je Viktor čekao tatu, a zatim je zabilježila i njihov susret.

"Kad je tata tu, sve je juhuhu", napisala je Franka preko fotografije Ćorluke i sinčića iz koje isijava ljubav, a prigodno je stavila i emotikon srca.

Vedran se s dočeka javio i na svojem profilu na Instagramu, na kojem je pokazao djelić lude atmosfere.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Vedran Ćorluka (@corlukav05_14)

Ranije smo imali priliku vidjeti i da Ćorluka ima dostojnog nasljednika. Nakon što je Hrvatska osvojila broncu, Franka je objavila video Viktorova slavljeničkoga gola koji je dao kroz noge svojeg ujaka, Frankina brata Nikole.

Inače, Franka i Vedran prije mjesec dana dobili su još jedno dijete.

"I stigla si nam ti, naša prekrasna djevojčice... Greta, 4. 11. 2022.", napisala je Franka u opisu prve fotografije nje i Vedrana s kćerkicom.

Franka i Vedran vjenčali su se 2018. godine u župnoj crkvi Pohođenja Blažene Djevice Marije sv. Elizabeti u istarskoj općini Bale. Prije toga bili su šest godina u vezi, a upoznali su se na ljetovanju na Zrću. Sina Viktora dobili su u siječnju 2020. godine.

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Mia i Ivo - 2 Mia i Ivo - 1 Ivo Štrkljević i Mia Kuleš, Supertalent - 8 Ivo Štrkljević i Mia Kuleš, Supertalent - 7 +28 Ivo Štrkljević i Mia Kuleš, Supertalent - 6 Celebrity Bilman prvi put u pet godina iznenadio iskrenim priznanjem, je li moguće da je ovo izjavio?

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput Maja Šuput - 4 Maja Šuput - 3 Maja Šuput - 1 +26 Maja Šuput - 4 Zanimljivosti "Gdje je nestala Maja Šuput?" Pogledajte pomalo bizarnu fotku koja je nastala tijekom reklama u finalu Supertalenta

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene