Mini Čarli

Tata može biti ponosan: Sinčić Vedrana Ćorluke već je vješt s loptom, pogledajte njegov slavljenički gol!

Franka Batelić, Viktor - 1 Franka Batelić, Viktor - 1 Instagram/Screenshot 1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Franka Batelić, Viktor - 1 Franka Batelić, Viktor - 2 Franka Batelić, Viktor - 3 Vedran Ćorluka, Franka Batelić Franka Batelić i Vedran Ćorluka sa sinom Viktorom Franka Batelić i Vedran Ćorluka Franka Batelić i Vedran Ćorluka Franka Batelić i Vedran Ćorluka Franka Batelić i Vedran Ćorluka - 2 Franka Batelić i Vedran Ćorluka - 5 +12 Franka Batelić i Vedran Ćorluka - 6 Galerija

Franka Batelić objavila je video sinčića Viktora koji je proslavio broncu na Svjetskom prvenstvu golom kroz noge svojeg ujaka.

Bivši Vatreni Vedran Ćorluka zabilježio je još jedan veliki uspjeh s reprezentacijom kao pomoćni trener Zlatku Daliću.

Pogledaj i ovo Franka Batelić 2013. - 1 Oduvijek predivna Pogledajte kako je Franka izgledala na početku veze s Ćorlukom, bit će vam jasno zašto nije promakla ni našem nogometašu!

I dok je on broncu proslavio s nogometašima u Katru, njegova obitelj slavila je kod kuće, a Franka Batelić je u svojim pričama na Instagramu pokazala i da Čarli ima dostojnog nasljednika.

"Nogometno ludilo", napisala je preko videa u kojem njihov sinčić Viktor u dresu sa svojim imenom zabija gol kroz noge svojeg ujaka, Frankinog brata Nikole.

Video je u svojim pričama podijeli i ponosni tata Vedran.

Inače, Franka i Vedran su prije mjesec dana dobili još jedno dijete.

"I stigla si nam ti, naša prekrasna djevojčice... Greta, 4. 11. 2022.", napisala je Franka u opisu prve fotografije nje i Vedrana s kćerkicom.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli F R A N K A (@frankaofficial_)

Franka i Vedran vjenčali su se 2018. godine u župnoj crkvi Pohođenja Blažene Djevice Marije Sv. Elizabeti u istarskoj općini Bale. Prije toga bili su šest godina u vezi, a upoznali su se na ljetovanju na Zrću. Sina Viktora dobili su u siječnju 2020. godine. 

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Bruno Petković sa sinom Iva Šarić i Bruno Petković - 2 Brončani Vatreni sa svojom djecom - 1 Brončani Vatreni sa svojom djecom - 2 +23 Brončani Vatreni sa svojom djecom - 11 Celebrity Bruno Petković objavio preslatku fotografiju sa svojim nasljednikom: "I ja sam treći na svijetu!"

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll s dečkom Antom Ivana Knoll s dečkom Antom Ivana Knoll s dečkom - 1 Ivana Knoll s dečkom - 2 +30 Ivana Knoll s dečkom - 3 Celebrity Ivana Knoll na utakmici je bila s dečkom kojeg skriva od javnosti, a na tribinama su ih ulovile kamere!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene