mali navijač

Sinčić Vedrana Ćorluke bodrio je Vatrene u tatinu dresu, a mama Franka ulovila ga je u najboljem trenutku!

Franka Batelić i Vedran Ćorluka Franka Batelić i Vedran Ćorluka Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Franka Batelić Franka Batelić rodila - 2 Franka Batelić rodila - 1 Franka Batelić - Viktor Franka Batelić Franka Batelić Franka Batelić Franka Batelić Franka Batelić Franka Batelić +19 Franka Batelić Galerija

Franka Batelić objavila je fotografiju sina Viktora, koji na televiziji gleda tatu Vedrana Ćorluku u njegovu dresu.

Naš umirovljeni nogometaš Vedran Ćorluka trenutačno je na Svjetskom prvenstvu u Katru, ovaj put kao pomoćni trener Zlatku Daliću, ali svejedno ima veliku podršku kod kuće.

Pogledaj i ovo Franka Batelić 2013. - 1 Oduvijek predivna Pogledajte kako je Franka izgledala na početku veze s Ćorlukom, bit će vam jasno zašto nije promakla ni našem nogometašu!

Njegova supruga, pjevačica Franka Batelić, i sinčić Viktor s uzbuđenjem su čekali svaki njegov kadar tijekom utakmice Hrvatske i Kanade, a Franka je ulovila i jedan odličan trenutak.

"Ajmo", napisala je preko fotke koju je objavila u svojim pričama na Instagramu i na kojoj mali Viktor u tatinom dresu gleda njega na televizoru. Preslatku fotografiju pogledajte u našoj galeriji.

Inače, Franka i Vedran prije manje od mjesec dana dobili su i kćerkicu, koju su nazvali Greta.

"I stigla si nam ti, naša prekrasna djevojčice… Greta, 4. 11. 2022.", napisala je Franka u opisu prve fotografije nje i Vedrana s kćerkicom.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli F R A N K A (@frankaofficial_)

Franka i Vedran vjenčali su se 2018. godine u župnoj crkvi Pohođenja Blažene Djevice Marije Sv. Elizabeti u istarskoj općini Bale. Prije toga bili su šest godina u vezi, a upoznali su se na ljetovanju na Zrću.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Kolinda Grabar-Kitarović - 3 Kolinda Grabar-Kitarović - 4 Kolinda Grabar-Kitarović - 5 Kolinda Grabar-Kitarović - 7 +25 Kolinda Grabar-Kitarović - 8 Celebrity Ovo se čekalo! Kolinda u narodnoj nošnji ukrala show na utakmici Hrvatske i Kanade

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Roditelji i sestra Luke Modrića - 1 Roditelji i sestra Luke Modrića - 2 Roditelji i sestra Luke Modrića - 3 Roditelji i sestra Luke Modrića - 4 +12 Roditelji i sestra Luke Modrića - 6 Celebrity Roditelji i sestra Luke Modrića navijali s tribina, a došla ih je pozdraviti još jedna poznata Hrvatica

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene