Okupila se ekipa

Vedran Ćorluka u prvom izlasku nakon rođenja kćerkice, uživao je u dobro poznatom društvu

Vedran Ćorluka Vedran Ćorluka Lovro Domitrović/Pixsell 1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Vedran Ćorluka i Zlatko Dalić Franka Batelić rodila - 2 Franka Batelić i Vedran Ćorluka - 3 Franka Batelić i Vedran Ćorluka Franka Batelić i Vedran Ćorluka - 2 Franka Batelić i Vedran Ćorluka Vedran Ćorluka Franka Batelić i Vedran Ćorluka - 1 Franka Batelić i Vedran Ćorluka - 2 Franka Batelić i Vedran Ćorluka - 4 +10 Franka Batelić i Vedran Ćorluka - 5 Galerija

Vedran Ćorluka snimljen je u javnosti prvi put nakon što je sa suprugom Frankom Batelić dobio drugo dijete.

Umirovljeni nogometaš Vedran Ćorluka sa suprugom Frankom Batelić prošli tjedan dobio je kćer koju su nazvali Greta, a za vikend je snimljen u prvom izlasku nakon rođenja drugog djeteta.

Pogledaj i ovo Franka Batelić podijelila dojmove Evo za koju se prigodu Franka ovako dotjerala, no nije ni slutila što je čeka: "Grdno sam se prevarila!"

Povod je bila promocija knjige Darija Srne "Zašto te zovu Srna" u jednom zagrebačkom hotelu, a Ćorluka se na događaju družio s izbornikom hrvatske reprezentacije Zlatkom Dalićem, kojemu je nakon umirovljenja postao pomoćnik.

Vedran sa suprugom Frankom već ima dvogodišnjeg sina Viktora, a vijest o rođenju kćerkice objavili su na svojim profilima na Instagramu.

"I stigla si nam TI, naša prekrasna djevojčice... Greta, 4. 11. 2022." napisala je Franka uz fotografiju iz rodilišta, a istu je podijelio i Ćorluka.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli F R A N K A (@frankaofficial_)

Franka i Vedran vjenčali su se 2018. godine u župnoj crkvi Pohođenja Blažene Djevice Marije Sv. Elizabeti u istarskoj općini Bale. Prije toga bili su šest godina u vezi, a upoznali su se na ljetovanju na Zrću.

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Reakcija Davora Bilmana na nastup Strahinje Janjića & the Bad Weeka Reakcija Maje Šuput na nastup Strahinje Janjića & the Bad Weeka Martina Tomčić i Strahinja Janjić & the Bad Week Martina Tomčić i Strahinja Janjić & the Bad Week +23 Strahinja Janjić & the Bad Week - 2 Celebrity Bilman je jednom rečenicom uspio Franu momentalno izbaciti iz takta: "Jesi ti to stvarno izgovorio?"  

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Doris Pinčić i Davor Guberović Doris Pinčić - 5 Doris Pinčić - 4 Doris Pinčić - 3 +1 Doris Pinčić - 2 Celebrity Doris Pinčić prvi put u javnosti pokazala novog partnera, golupčići više ne skrivaju svoju sreću!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene