NIje mogao vjerovati!

Bilman je jednom rečenicom uspio Franu momentalno izbaciti iz takta: "Jesi ti to stvarno izgovorio?"

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Reakcija Davora Bilmana na nastup Strahinje Janjića & the Bad Weeka Reakcija Maje Šuput na nastup Strahinje Janjića & the Bad Weeka Martina Tomčić i Strahinja Janjić & the Bad Week Martina Tomčić i Strahinja Janjić & the Bad Week Strahinja Janjić & the Bad Week - 2 Strahinja Janjić & the Bad Week - 4 Strahinja Janjić & the Bad Week - 3 Strahinja Janjić & the Bad Week - 1 Strahinja Janjić & the Bad Week - 2 Strahinja Janjić & the Bad Week - 3 +17 Strahinja Janjić & the Bad Week - 4 Galerija

Strahinja Jajić & The Bad Week u showu Supertalent predstavili su svoju posebnu priču i umijeće izvođenja ulične glazbe, a posebno su oduševili Martinu Tomčić, koja im je dodijelila zlatni gumb.

Strahinja Jajić na ulici je počeo svirati u drugom razredu srednje škole. Inače je često svirao s ocem, a prije nekoliko godina počeo je svirati sam. Završio je likovnu akademiju, a upravo je od oca dobio gitaru na kojoj sada svira iako je stara čak 45 godina. Želi to očuvati kao tradiciju koja se nastavlja s oca na sina i nada se da će tu ljubav prema glazbi i gitari prenijeti na svoga sina.

Pogledaj i ovo Farija Gaši Moćno! Plakali smo kad je pjevala Dinu Merlina, a sad je itekako jasno da će biti velika zvijezda: ''Kako me uvijek uspiješ ganuti...''

Kada je počela karantena 2020. godine, on i Gile svirali su svaki na jednoj strani ulice, a onda su shvatili da bi bilo bolje da počnu svirati zajedno jer ovako samo odvlače pažnju jedan s drugoga. Nekoliko dana kasnije zbog istog im se razloga pridružio i Danijel.

Htjeli su se zvati Bad English, no onda su shvatili da već postoji bend tog imena, pa su se odlučili nazvati The Bad Week jer su zapravo potpuna suprotnost od lošeg tjedna.

Gile je samouki glazbenik koji je bio toliko ambiciozan da je tražio savjete velikih majstora usne harmonike, a pomogli su mu svi kojima se obratio, a Daniel je također svirati naučio sam.

''Ulični smo svirači, pokušavamo se proširiti na klubove i bine, ali ulica je ono izvorno u nama i to je naša glazba. Sastali smo se u doba pandemije. Mi smo vrlo cijenjeni baš zbog toga što smo ulični svirači, nikad nismo imali problema, već smo umjetnost", predstavili su se prije nastupa.

"Imate nevjerojatnu energiju, jako ste me pozitivno uznemirili, uopće ne znam što bih rekla", bez teksta je ostala Martina Tomčić.

"Vokal, najupečatljivija točka, poseban, specifičan! Nisam vidjela nikad da se netko toliko smije dok pjeva, sviđa mi se ta neka vaša neobvezna energija, dobro funkcionirate zajedno", zaključila je Maja.

"Znate ono kad se dogodi neka kemija sa žirijem i izvođačima, to se kod mene ovaj put nije dogodilo. Ne mogu se svrstati u njihovu kategoriju, ali ja vas ne bih volio vidjeti ponovno", poručio im je Davor Bilman.

"Jesi ti to stvarno izgovorio?" upitao ga je na to Frano Ridjan, kojeg je Bilmanova izjava očito izbacila iz takta.

No onda je za kraj uslijedilo pravo iznenađenje. Martinu je njihova druga izvedba dovela do suza, pa je donijela neočekivanu odluku. 

"Ovo je supertalent, apsolutno i neočekivano izborom druge pjesme odveli ste me na drugi planet i zaslužujete zlatni gumb", izjavila je Martina i dodijelila im zlatni gumb koji ih vodi direktno u polufinale.

  1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Jovan Jeremić Jovan Jeremić Jovan Jeremić Davor Bilman i Jovan Jeremić +7 Jovan Jeremić - 1 Celebrity Novi sukob Martine i Davora, evo što mu je zasmetalo i zašto je spomenuo da bi je trebalo stišati

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Zsa Zsa - 14 Zsa Zsa - 2 Zsa Zsa - 7 Zsa Zsa - 6 +18 Zsa Zsa - 13 Celebrity Naša pjevačica objavila fotografiju s dečkom kojeg ne pokazuje često, no ovaj put je imala poseban razlog!

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene