Iskre su frcale!

Novi sukob Martine i Davora, evo što mu je zasmetalo i zašto je spomenuo da bi je trebalo stišati

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Jovan Jeremić Jovan Jeremić Jovan Jeremić Davor Bilman i Jovan Jeremić Jovan Jeremić - 1 Jovan Jeremić - 2 Jovan Jeremić - 3 Jovan Jeremić - 4 Jovan Jeremić - 5 Jovan Jeremić - 6 +1 Jovan Jeremić - 7 Galerija

Jovan Jeremić u Supertalent je došao pokazao talent fotografskog pamćenja, a prvi put se predstavio prije nekoliko godina, i to pričanjem unazad.

Jovan Jeremić iz Srbije je u Supertalent prvi put došao prije tri godine sa svojim talentom pričanja unatrag. No budući da za sebe kaže da ima dvoznamenkasti broj talenata, Jovan se sada predstavio talentom fotografskog pamćenja.

Pogledaj i ovo Snimanje promo spota za Supertalent ''ako mislite da ste vidjeli sve...'' Pogledajte što vas čeka u novoj sezoni Supertalenta: ''Neki kandidati su toliko šokantni da sam bio uvjeren da je skrivena kamera iza nas!''

''Volio sam oduvijek raditi na računalu. Prije tri godine bio sam u Supertalentu, pričao sam unazad Majinu pjesmu 'Lopove'. Sad sam došao s drugim talentom - fotografskim pamćenjem. Znam godine rođenja i, nažalost, godine smrti svih naših glumaca. Znam i više od deset serija napamet, cijeli film 'Toma' znam napamet, od riječi do riječi'', pohvalio se Jovan prije nastupa.

"Ti nemaš pametnijeg posla? Je l' možeš neku scenu onda iz filma 'Toma'?", upitala ga je Maja Šuput kada je čula koji je njegov talent.

Žiri je potom ostao u šoku jer je Jovan sve točno ispričao od riječi do riječi, a znao je i sve dijelove "Žikine dinastije", no...

"Mene ovo nije fasciniralo, više me fasciniralo pričanje unazad. Mislim da su tvoji talenti luđački i genijalni, ali ih nisi ovaj put pokazao", priznala mu je Martina Tomčić, koja se potom upustila u raspravu s Davorom Bilmanom.

"Je l' isto sudjelujem u ovoj točki?'' upitao je Davor.

"Ako se uključiš, sudjeluješ, ako svaki put tražiš dodatnu pažnju i da te se prozove, onda možda i ne", odgovorila mu je Martina.

Davor je tada pitao trebaju li možda utišati Martinu, na što je ona izjavila da ne treba, da može ona i bez mikrofona.

Martina je Jovana pitala i koje je godine ona rođena, a on je rekao 1975. godine.

''Ali kod mene sentiment ne prolazi, bez obzira na to što znaš da sam rođena 1975. Rekao si to javno, a to se jednoj ženi ne radi. Daj da ja to vama šapnem ili tako nešto, ali od mene imaš da", rekla mu je Martina.

"Mislim da ćemo se složiti i da vidimo veliki potencijal u tebi, ali da bi trebao doći opet. Mislimo da ovo nije bilo dovoljno, vidimo se sljedeće godine", bio je Majin konačni odgovor za Jovana.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene