Dugo ga je tajila

Doris Pinčić prvi put u javnosti pokazala novog partnera, golupčići više ne skrivaju svoju sreću!

Doris Pinčić i Davor Guberović Doris Pinčić i Davor Guberović PR 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Doris Pinčić i Davor Guberović Doris Pinčić - 5 Doris Pinčić - 4 Doris Pinčić - 3 Doris Pinčić - 2 +0 Doris Pinčić - 1 Galerija

Doris Pinčić prvi se put u javnosti pojavila sa svojim novim partnerom Davorom Guberovićem, nasmijani su pozirali na premijeri predstave Ecije Ojdanić.

Doris Pinčić prvi se put u javnosti pojavila sa svojim novim partnerom Davorom Guberovićem. Hrvatska voditeljica više ne može skrivati svoju sreću u ljubavi, a nakon puno mjeseci skrivanja, par je sada nasmijano pozirao za fotografe na premijeri predstave Ecije Ojdanić ''Čudo''.

Pogledaj i ovo showbuzz Oglasila se o šuškanjima Doris Pinčić demantirala vijest da čeka treće dijete: ''Nije istina da sam trudna, molim vas imajte razumijevanja...''

Davor je svoju ruku stavio oko Doris odjeven u dolčevitu i crni sako dok je Doris poput djevojčice nasmijana sjedila u njegovu zagrljaju u sivo bijeloj majici i trapericama.

Podsjetimo, o njihovoj vezi počelo se šuškati u ožujku ove godine. Dvije godine nakon razvoda od glazbenika Borisa Rogoznice, pronašla je sreću s 13 godina Daruvarcem koji radi kao menadžer u jednom trgovačkom lancu, a spojila ih je ljubav prema planinarenju.

Doris i Davor nedavno su se zajedno popeli na Kilimanjaro, a ona je na Instagramu objavila nekoliko njihovih zajedničkih fotki.

Svog novog partnera Doris na društvenim mrežama previše ne pokazuje, a svoj je privatni život posebno krenula držati više u tajnosti otkako se rastala s Borisom 2020. godine.

U vezi su bili od 2011., a brak su sklopili dvije godine kasnije u rodnom im Zadru. Točne razloge razvoda nisu bili navodili, a bivši supružnici skupa imaju dvoje djece, sina Donata i kćer Gitu.

I Guberović, kao Doris, iza sebe ima propali brak te dvoje djece pa se čini da su golupčići pronašli puno zajedničkih tema.

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Zlatan Ibrahimović - 2 Zlatan Ibrahimović - 1 Zlatan Ibrahimović - 3 Zlatan Ibrahimović - 4 +10 Zlatan Ibrahimović - 5 Celebrity Pogledajte luksuzni dom Zlatana Ibrahimovića, sam se pohvalio raskoši u Milanu od koje zastaje dah!

1/39 >> Pogledaji ovu galeriju Severina u Koprivnici Severina u Koprivnici - 4 Severina u Koprivnici - 2 Severina u Koprivnici - 1 +34 Severina u Koprivnici - 4 Celebrity Severina u čast grada Koprivnice napravila feštu pa publici priredila zavodljiv spektakl na pozornici!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene