''hvala svima''

Franka Batelić javila se prvi put nakon rođenja kćerkice, evo što je sretna mama poručila

Franka Batelić Franka Batelić Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Franka Batelić na Instagramu Franka Batelić rodila - 2 Franka Batelić rodila - 1 Franka Batelić Franka Batelić Franka Batelić Franka Batelić Franka Batelić Franka Batelić Franka Batelić +20 Franka Batelić - 2 Galerija

Franka Batelić oglasila se prvi put nakon rođenja kćerkice Grete, a odmah nakon rođenja podijelila je i prve fotografije s bebom.

Franka Batelić javila se prvi put nakon sretnih vijesti koje su se brzinom munje proširile Hrvatskom. Prekjučer je rodila drugo dijete, kćerkicu Gretu, a dan nakon porođaja ona i njen suprug Vedran Ćorluka s bebom su pozirali za njihove Instagram pratitelje.

Pogledaj i ovo Franka Batelić - 1 ma ovo je sve! Franka Batelić podijelila urnebesni video kćeri koja je u rano jutro pjevala naš veliki hit: ''Greta u 6 i 30!''

U komentarima su se odmah javili brojni kolege, prijatelji, obitelj i pratitelji sa srdačnim čestitkama, a Franka se nakon što su se slegli dojmovi javila na svojoj Instagram priči.

''Hvala svima na lijepim željama i čestitkama!'' napisala je uz emotikon bijela srca.
Greta je na svijet stigla 4. studenog, a sretna mama prve fotografije podijelila je jučer u popodnevnim satima.

''I stigla si nam ti, naša prekrasna djevojčice… Greta, 4.11.2022.'', napisala je Franka u opisu dvije fotografije.

Na prvoj fotografiji novopečena majka i sretni otac zajedno poziraju dok Greta Franki leži na prsima, a na drugoj fotografiji pjevačica je fotografirala Gretinu ručicu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by F R A N K A (@frankaofficial_)

Par je spol bebe skrivao sve do kraja, a nas su pozitivno iznenadili i predivnim izborom imena za malenu djevojčicu.

Inače, Franka i Vedran vjenčali su se 2018. godine u župnoj crkvi Pohođenja Blažene Djevice Marije Sv. Elizabeti u istarskoj općini Bale. Prije toga bili su šest godina u vezi, a upoznali su se na ljetovanju na Zrću.

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Doris Pinčić i Davor Guberović Doris Pinčić - 5 Doris Pinčić - 4 Doris Pinčić - 3 +10 Doris Pinčić - 2 Celebrity Doris Pinčić prvi put u javnosti pokazala novog partnera, golupčići više ne skrivaju svoju sreću!

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Ksenija Knežević - 7 Ksenija Knežević - 13 Ksenija Knežević - 9 Ksenija Knežević - 4 +12 Ksenija Knežević - 1 Celebrity Evo kako bivša uraganka izgleda bez skupe šminke i filtera, objavila je svoju fotografiju u kućnom izdanju!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene