brzo je vratila figuru

Prvi izlazak Franke Batelić nakon rođenja kćerkice: U minici i uskoj majici bila je magnet za poglede!

Franka Batelić - 2 Franka Batelić - 2 Tomislav Miletić/Pixsell 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Franka Batelić - 1 Franka Batelić - 3 Franka Batelić - 4 Franka Batelić rodila - 2 Franka Batelić - 3 Franka Batelić - 4 Franka Batelić - 5 Franka Batelić - 2 Franka Batelić Franka Batelić +19 Franka Batelić Galerija

Franka Batelić bila je na otvorenju novog frizerskog salona u Zagrebu, a za svoj prvi izlazak nakon rođenja kćerkice Grete posebno se dotjerala.

Pjevačica Franka Batelić prije mjesec dana rodila je svoje drugo dijete, a sada je pao i prvi izlazak nakon poroda.

Pogledaj i ovo Franka Batelić Rijetko o njemu govori Franka Batelić ispričala što njen sin nikako ne voli: ''Ne želi me ni pogledati, on poludi!''

Franka je bila na svečanom otvorenju novog salona popularnog zagrebačkog frizera Zvonimira Franića, gdje se u uskoj majici sa seksi izrezom, kožnoj minici i visokim čizmama pohvalila fantastičnom figurom i ukrala sve poglede.

Događaj je okupio i brojne druge poznate Hrvate, a nastupala je Jelena Rozga.

Franka se prije izlaska oglasila i na profilu na Instagramu, gdje je objavila fotografije na kojima pozira ispred svojeg velikog plakata, a to je bilo prvi put da je pokazala kako izgleda nakon poroda.

Obožavatelji su bili presretni što je vide i ispod fotki su je obasuli komplimentima na račun izgleda.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli F R A N K A (@frankaofficial_)

Osim kćerkice Grete, Franka sa suprugom Vedranom Ćorlukom ima još i sina Viktora, koji će u siječnju napuniti tri godine. Par se vjenčao 2018. godine u župnoj crkvi Pohođenja Blažene Djevice Marije Sv. Elizabeti u istarskoj općini Bale. Prije toga bili su šest godina u vezi, a upoznali su se na ljetovanju na Zrću.

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Luka Piasevoli, MasterChef - 1 Luka Piasevoli, MasterChef - 3 Luka Piasevoli, MasterChef - 4 Luka Piasevoli, MasterChef - 5 +15 Luka Piasevoli, MasterChef - 6 Celebrity Zbog MasterChefa je dao otkaz na poslu, a evo što misli o tom potezu nakon eliminacije: "Otišao sam i riskirao, ali.."

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Rita Ora - 4 Rita Ora - 5 Rita Ora - 1 Rita Ora - 2 +25 Rita Ora i Taika Waititi - 1 Celebrity Ispod potpuno prozirne haljine obukla je samo minijaturne tange, a svi su se pitali i što joj se dogodilo s licem!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene