Ma, šećer!

Pogledajte preslatku fotku Ćorlukina i Frankina sina koju je pjevačica objavila: ''Čekamo dečke i tatu!''

Franka Batelić Franka Batelić Franka Batelić/Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Franka Batelić Franka Batelić, Viktor - 3 Franka Batelić, Viktor - 2 Franka Batelić, Viktor - 1 In Magazin: Franka Batelić - 2 Franka Batelić - 4 Franka Batelić - 3 Franka Batelić - 2 Franka Batelić Franka Batelić rodila - 2 +20 Sin Franke Batelić i Vedrana Ćorluke Galerija

Franka Batelić objavila je na Instagramu fotografiju s dočeka Vatrenih na glavnom zagrebačkom trgu.

Vatreni su se vratili kući sa Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, a na glavnom zagrebačkom trgu dočekali su ih deseci tisuća obožavatelja, ali i njihovi najmiliji.

Pogledaj i ovo Franka Batelić 2013. - 1 Oduvijek predivna Pogledajte kako je Franka izgledala na početku veze s Ćorlukom, bit će vam jasno zašto nije promakla ni našem nogometašu!

Među njima je i supruga pomoćnog trenera i bivšeg Vatrenog Vedrana Ćorluke Franka Batelić, koja s njihovim sinom Viktorom željno iščekuje vidjeti ga. Ona je u pričama na Instagramu objavila preslatku fotografiju na kojoj je Viktor u dresu sa svojim imenom.

"Čekamo dečke i tatu", napisala je Franka uz fotografiju.

Dok je Vedran broncu proslavio s nogometašima u Katru, njegova obitelj slavila je kod kuće, a Franka Batelić u svojim je pričama na Instagramu pokazala i da Čarli ima dostojnog nasljednika.

"Nogometno ludilo", napisala je preko videa u kojem njihov sinčić Viktor u dresu sa svojim imenom zabija gol kroz noge svojeg ujaka, Frankina brata Nikole.

Video je u svojim pričama podijelio i ponosni tata Vedran.

Inače, Franka i Vedran prije mjesec dana dobili su još jedno dijete.

"I stigla si nam ti, naša prekrasna djevojčice... Greta, 4. 11. 2022.", napisala je Franka u opisu prve fotografije nje i Vedrana s kćerkicom.

Franka i Vedran vjenčali su se 2018. godine u župnoj crkvi Pohođenja Blažene Djevice Marije sv. Elizabeti u istarskoj općini Bale. Prije toga bili su šest godina u vezi, a upoznali su se na ljetovanju na Zrću. Sina Viktora dobili su u siječnju 2020. godine.

1/36 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll Ivana Knoll - 1 Ivana Knoll - 2 Ivana Knoll - 3 +31 Ivana Knoll - 4 Celebrity Na prvi pogled jasno je zašto su i na finalu Svjetskog prvenstva sve oči bile uprte u najpoznatiju hrvatsku navijačicu!

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Doček brončanih Vatrenih 1998. Doček srebrnih Vatrenih 2018. - 1 Doček srebrnih Vatrenih 2018. - 2 Doček srebrnih Vatrenih 2018. - 3 +9 Doček srebrnih Vatrenih 2018. - 4 Nekad i sad Na legendarnom dočeku brončanih Vatrenih pjevale su Severina i Doris, a orio se i jedan hit našeg reprezentativca!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene