Ovako je to izgledalo '98.

Na legendarnom dočeku brončanih Vatrenih pjevale su Severina i Doris, a orio se i jedan hit našeg reprezentativca!

Doček brončanih Vatrenih 1998. Doček brončanih Vatrenih 1998. Robert Anic/History I/C/Pixsell 1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Doček brončanih Vatrenih 1998. Doček srebrnih Vatrenih 2018. - 1 Doček srebrnih Vatrenih 2018. - 2 Doček srebrnih Vatrenih 2018. - 3 Doček srebrnih Vatrenih 2018. - 4 Doček srebrnih Vatrenih 2018. - 5 Doček srebrnih Vatrenih 2018. - 6 Doček srebrnih Vatrenih 2018. - 7 Doček srebrnih Vatrenih 2018. - 8 Doček srebrnih Vatrenih 2018. - 9 +3 Doček srebrnih Vatrenih 2018. - 10 Galerija

Severina je na svojem profilu na Instagramu objavila snimku s dočeka bročanih Vatrenih 1998. godine na kojem je nastupila.

Ususret spektakularnom dočeku Vatrenih, pjevačica Severina Vučković podsjetila nas je kako je to izgledalo 1998. godine, kada je Hrvatska također osvojila broncu na Svjetskom prvenstvu.

Pogledaj i ovo Severina Otkrila i veliku vijest! Pogledajte atmosferu s koncerta Severine u Zadru, devet godina se čekalo na ovaj spektal: "Bila sam preuzbuđena kad su mi rekli da..."

Navijači su tada dočekali Vatrene na Francuskom trgu u Zagrebu, a Severina je sa kapetanom Davorom Šukerom, izbornikom Miroslavom Ćirom Blaževićem i ostatkom legendarne ekipe tada zapjevala svoj hit "Djevojka sa sela".

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Severina (@severina)

"Ne ne, ne trebaju oni zlato, za nas već jesu zlatni... Rado se sjećam dočeka '98.", napisala je Seve uz snimku kojom je Vatrenima poželjela sreću prije utakmice, a čini se i da im ju je donijela.

Uz Severinu, na dočeku '98. pjevala je i Doris Dragović, a neizostavan je bio i hit Zvone Bohema i Igora Štimca "Mare i Kate".

Vatreni su spektakularno dočekani i 2018. godine, kada su na Svjetskom prvenstvu u Rusiji osvojili srebro, a tadašnjeg slavlja prisjetite se u našoj galeriji.

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Mateo i Izabel Kovačić sa sinom Brončani Vatreni u zagrljaju svojih obitelji - 8 Brončani Vatreni u zagrljaju svojih obitelji - 7 Mateo Kovačić sa sinom +24 Mateo Kovačić sa sinom Celebrity Zaljubljeni Mateo Kovačić posvetio je medalju svojoj Izabel koja je imala još jedan razlog za slavlje!

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Bruno Petković sa sinom Iva Šarić i Bruno Petković - 2 Brončani Vatreni sa svojom djecom - 1 Brončani Vatreni sa svojom djecom - 2 +23 Brončani Vatreni sa svojom djecom - 11 Celebrity Bruno Petković objavio preslatku fotografiju sa svojim nasljednikom: "I ja sam treći na svijetu!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene