Baš slatko!

Zaljubljeni Mateo Kovačić posvetio je medalju svojoj Izabel koja je imala još jedan razlog za slavlje!

Mateo i Izabel Kovačić Mateo i Izabel Kovačić Instagram 1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Mateo i Izabel Kovačić sa sinom Brončani Vatreni u zagrljaju svojih obitelji - 8 Brončani Vatreni u zagrljaju svojih obitelji - 7 Mateo Kovačić sa sinom Mateo Kovačić sa sinom Mateo Kovačić sa sinom Izabel Kovačić - 1 Izabel Kovačić - 3 Izabel Kovačić Izabel i Mateo Kovačić - 1 +18 Izabel i Mateo Kovačić - 2 Galerija

Mateo Kovačić objavio je fotografiju na kojoj pozira sa svojom obitelji nakon osvojene bronce na Svjetskom prvenstvu, a supruzi je uputio posebnu poruku.

Supruga Matea Kovačića, Izabel, dobila je najljepši poklon za rođendan.

Pogledaj i ovo Mateo i Izabel Kovačić - 1 ''Obiteljski set!'' Mateo i Izabel Kovačić otputovali su na istu egzotičnu lokaciju na kojoj je do neki dan bila naša pjevačica, podijelili su i prve divne prizore od tamo!

Njezin Mateo posvetio joj je brončanu medalju koju je osvojio na Svjetskom prvenstvu u Katru uz slavljeničku fotografiju koju je objavio nakon utakmice.

"Sretan rođendan Izabel. Nabavio sam ti poklon", šaljivo je napisao uz emotikon brončane medalje, a pažnju na fotki ukrao je i njihov preslatki sinčić Ivan kojeg je Mateo držao u naručju. Fotografiju pogledajte u galeriji.

U komentarima su se mnogi pridružili čestitkama, a nisu izostale ni čestitke Mateu i Vatrenima na velikom uspjehu.

Podsjetimo, Izabel i Mateo vjenčali su se 2017. godine u crkvi svetog Antuna Padovanskog u Sesvetskim Selima, u kojoj su se i upoznali dok je ona pjevala u zboru, a on bio ministrant. U listopadu 2020. godine dobili su sina Ivana, kojem je krsni kum bio Luka Modrić.

Par već godinama živi u Londonu, u kojem Mateo igra za nogometni klub Chelsea.

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Bruno Petković sa sinom Iva Šarić i Bruno Petković - 2 Brončani Vatreni sa svojom djecom - 1 Brončani Vatreni sa svojom djecom - 2 +23 Brončani Vatreni sa svojom djecom - 11 Celebrity Bruno Petković objavio preslatku fotografiju sa svojim nasljednikom: "I ja sam treći na svijetu!"

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll s dečkom Antom Ivana Knoll s dečkom Antom Ivana Knoll s dečkom - 1 Ivana Knoll s dečkom - 2 +30 Ivana Knoll s dečkom - 3 Celebrity Ivana Knoll na utakmici je bila s dečkom kojeg skriva od javnosti, a na tribinama su ih ulovile kamere!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene