Vjerna potpora

Izabel Kovačić do posljednjeg trenutka vjerovala je u pobjedu, a navijala je u društvu Ivane Vide i Josipe Perišić!

Izabela Kovačić - 2 Izabela Kovačić - 2 Goran Stanzl 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Izabel Kovačić - 1 Izabel Kovačić - 3 Izabel i Mateo Kovačić - 3 Izabel i Mateo Kovačić - 4 Izabel Kovačić i Vanja Modrić - 1 Izabel Kovačić i Vanja Modrić - 2 In Magazin: Izabel Kovačić - 9 Izabel Kovačić Izabel Kovačić i Vanja Modrić - 3 Izabel Kovačić i Vanja Modrić - 4 +19 Izabel Kovačić i Vanja Modrić - 6 Galerija

Izabel Kovačić sinoć je također na tribinama u Katru bodrila Vatrene u utakmici protiv Argentine i do posljednjeg trenutka vjerovala je u pobjedu.

Suprugu našeg nogometaša Matea Kovačića, Izabel, uhvatili su fotografi na tribinama, na koje je došla podržati Hrvatsku na Svjetskom prvenstvu u nogometu.

Pogledaj i ovo Izabel Kovačić - 4 mali medenjak! Izabel Kovačić javila se sa skijanja, ali sin Ivan je ipak prava zvijezda ovog obiteljskog zimovanja!

Izgledala je vrlo opušteno i nasmiješeno te je do samog kraja vjerovala u pobjedu. Navijala je u društvu Ivane Vide i Josipe Perišić. 

Inače, Izabel u Katar nije došla sama, već sa sinčićem Ivanom. Na svojem profilu na Instagramu objavila je video s jedne od tamošnjih plaža u kojem u naručuju drži dvogodišnjeg Ivana, pa raznježila tisuće svojih pratitelja.

"Čarobno mjesto", napisala je Izabel uz video.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Izabel Kovačić (@izakova)

Podsjetimo, Izabel je s Ivanom bodrila Matea i tijekom susreta Hrvatske i Brazila, nakon kojeg im je on sretan otrčao u zagrljaj. Mateo osmijeh s lica nije skidao, a oko njih se potom okupila i nekolicina obožavatelja koji su tražili fotografiju i s njime podijelili radost nakon važne pobjede.

 

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Djeca Vatrenih nakon utakmice Hrvatske i Argentine - 6 Djeca Vatrenih nakon utakmice Hrvatske i Argentine - 3 Djeca Vatrenih nakon utakmice Hrvatske i Argentine - 4 Djeca Vatrenih nakon utakmice Hrvatske i Argentine - 2 +26 Djeca Vatrenih nakon utakmice Hrvatske i Argentine - 1 Celebrity Pogledajte emotivne trenutke Vatrenih s djecom nakon poraza, Modrićev sin plakao na tribinama

1/40 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll - 1 Ivana Knoll - 3 Ivana Knoll - 4 Ivana Knoll - 2 +35 Ivana Knoll - 6 Celebrity Knoll prije utakmice Hrvatske i Argentine pozirala sa zanimljivim dodatkom, a novi broj njezinih pratitelja na Instagramu je nevjerojatan!

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene