tko je na vrhu liste?

Britanski mediji očarani suprugama hrvatskih nogometaša, evo koje su izdvojili kao najljepše!

Izabel Kovačić Izabel Kovačić Instagram 1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Izabel i Mateo Kovačić - 5 Izabel Kovačić - 2 Izabel Kovačić, Mateo Kovačić Josip i Silvija Brozović (Foto: Instagram) Silvija Brozović (Foto: Instagram) Silvija Brozović (Foto: Instagram) Josipa Perišić Ivan i Josipa Perišić Iris i Marko Livaja Iris Rajčić i Marko Livaja +6 Iris Livaja Galerija

Britanski mediji uoči utakmice Hrvatske i Japana izdvojili su najljepše supruge naših nogometaša.

Dok Vatreni nižu uspjehe u Katru, pažnju svjetskih medija privlače i njihove ljepše polovice.

Pogledaj i ovo Silvija Brozović (Foto: Instagram) uoči utakmice Englezi se raspisali o ljepšim polovicama hrvatskih nogometaša: "Od Shakirine dvojnice do ljepotice koja je završila pravo"

Britanski The Sun tako je uoči utakmice Hrvatske i Japana izdvojio najljepše hrvatske WAGSice, odnosno supruge i djevojke nogometaša, a popis donosimo u nastavku.

Izabel Kovačić

Lijepa supruga Matea Kovačića našla se na samom vrhu liste, a već je dobro poznata Britancima jer njezin Mateo igra u Engleskoj i često je zbog izgleda uspoređuju sa slavnom pjevačicom.

"Izabel je najistaknutija hrvatska WAGSica i supruga je veznog asa Chelseaja Matea Kovačića. Zbog svojih plavih uvojaka izgleda kao Shakirina dvojnica, nekada je bila supermodel, a sada je modna dizajnerica. Posao je pokrenula sa starijom sestrom, Ivanom Lučić", navodi The Sun.

Izabel je i najpopularnija hrvatska WAGSica na Instagramu, na kojem je prati više od 400 tisuća ljudi.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Izabel Kovačić (@izakova)

Izabel i Mateo vjenčali su se 2017. godine u crkvi svetog Antuna Padovanskog u Sesvetskim Selima, u kojoj su se i upoznali dok je ona pjevala u zboru, a on bio ministrant. U listopadu 2020. godine dobili su sina Ivana, kojem je krsni kum bio Luka Modrić.

Silvija Brozović

"29-godišnja Silvija glamurozna je supruga zvijezde Inter Milana Marcela Brozovića", navodi The Sun. Na Instagramu je prati više od 16 tisuća ljudi, a najčešće objavljuje obiteljske fotografije, no voli se pohvaliti i svojim zanosnim tijelom.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Silvija Brozovic (@silvijaa_b)

Silvija i Marcelo u braku su od 2016. godine, a zajedno imaju dvoje djece, kćer Auroru i sina Rafaela.

Josipa Perišić

Lijepa supruga Ivana Perišića privukla je pozornost već na Svjetskom prvenstvu u Rusiji, kada je zdušno navijala s tribina.

"Josipa je bila sretna amajlija svojem suprugu na Svjetskom prvenstvu 2018., kada je Hrvatska došla do finala. Lijepa brineta bila je sveprisutna na tribinama i navijala je za svojeg čovjeka u njegovu dresu", piše The Sun.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli 💥Josipa Perisic💥 (@josipaperisic)

Josipa i Ivan par su od srednjoškolskih dana. Civilni brak sklopili su 2012. godine, a u srpnju 2020. u tajnosti su imali i crkveno vjenčanje na Šolti. Zajedno imaju dvoje djece, sina Leonarda i kćer Manuelu.

Iris Rajčić

"Bolja polovica heroja hrvatske reprezentacije Marka Livaje model je i osobna trenerica. Prekrasna Rajčić ponosna je mama dvoje djece, Elizabet i Lorenza", piše The Sun.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Iris Rajčić (@riril33)

Iris i Marko vjenčali su se ovog svibnja u crkvi svetog Stjepana u Splitu, a prije toga bili su osam godina u vezi.

Marija Grbeša

Supruga Marija Pašalića također je privukla pažnju britanskih medija.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Marija Pašalić (@marijaapasalic)

"Prekrasna Marija uživa u vanjskim aktivnostima i na Instagramu se često hvali svojim hobijima, koji uključuju skijanje i planinarenje", navodi The Sun.

Mario i Marija u braku su od 2019. godine.

Helena Matić

"Prelijepa Helena u sigurnim je rukama svojeg supruga Dominika Livakovića, hrvatskog broja 1", piše The Sun.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Helena Livaković (@helenamatic)

Navode i kako je Helena dizajnerica iz Zagreba koja u slobodno vrijeme uživa u klizanju, a primijetili su i da se često na Instagramu hvali svojim psom Cruzom.

Helena i Dominik vjenčali su se ove godine u katedrali sv. Stošije u Zadru.

Sara Ivušić

Samozatajna supruga Ivice Ivušića također je dospjela na listu naših najljepših WAGSica.

"Manekenka Sara prijateljica je s Izabel Kovačić i često promovira odjeću njezina brenda na društvenim mrežama", piše The Sun.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Sara Ivušić (@saivusic)

Ivica i Sara uspješno čuvaju svoju privatnost, a zajedno imaju sina Lovru, koji je na svijet došao u veljači prošle godine.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Rita Ora - 1 Rita Ora - 2 Rita Ora - 3 Rita Ora - 4 +26 Rita Ora - 5 Celebrity Pojavila se prekrivena samo prozirnom mrežom i bez jednog odjevnog predmeta, a sve se vidjelo i naprijed i s leđa

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Mirna Medaković - 2 Mirna Medaković - 3 Mirna Medaković - 4 Mirna Medaković i Sara Moser +7 Mirna Medaković i Filip Juričić Celebrity Jedna od omiljenih hrvatskih glumica privatni život voli držati za sebe, no u obiteljskoj šetnji nisu joj zasmetali znatiželjni pogledi

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene