sa svojim najdražima

Jedna od omiljenih hrvatskih glumica privatni život voli držati za sebe, no u obiteljskoj šetnji nisu joj zasmetali znatiželjni pogledi

Mirna Medaković - 5 Mirna Medaković - 5 Marko Lukunic/Pixsell 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Mirna Medaković - 2 Mirna Medaković - 3 Mirna Medaković - 4 Mirna Medaković i Sara Moser Mirna Medaković i Filip Juričić Mirna Medaković Mirna Medaković Mirna Medaković Mirna Medaković Stepinac Mirna Medakovic (Foto: Bojan Zibar) +1 Mirna Medaković Galerija

Glumica Mirna Medaković snimljena je u šetnji sa suprugom Hrvojem Stepincem i njihovim kćerkicama.

Glumica Mirna Medaković iskoristila je vikend za šetnju sa suprugom Hrvojem Stepincem i njihovim kćerkicama Kajom i Zorom.

Pogledaj i ovo Posljednji ispraćaj Mirjane Rogine (FOTO: Luka Stanzl/PIXSELL) Ispraćaj glumice Posljednje zbogom: Velika tuga na ispraćaju Mirjane Rogine

Mirna se s djevojčicama uskladila u modnoj kombinaciji, pa su tako sve tri nosile smeđe dugačke kapute, a blizanke su nosile i iste cipelice i tajice te zaštitu na ušima.

Ona i njezin suprug bili su dobro raspoloženi, a stali su i popričati s jednim poznanikom.

Mirnu smo na malim ekranima gledali u seriji ''Bogu iza nogu'', koja se emitirala na Novoj TV, a svoje je glumačko umijeće pokazala je i u brojnim drugim serijama, poput ''Kud puklo da puklo'', ''Pod sretnom zvijezdom'', ''Dolina sunca'', no svoj je trag ostavila i u kazališnim predstavama.

Medaković je Hrvatima jedna od omiljenijih glumica, koja je osvajala male ekrane vedrim osmijehom i dobrim raspoloženjem, ali svoj privatni život ipak više voli držati za sebe.

2017. godine rodila je blizanke, a nama je u intervjuu prošle godine ispričala kako uspijeva uskladiti poslovne obaveze s majčinstvom.

"Izazovno je izbalansirati privatni i poslovni život uz radno vrijeme od 12 sati. Nasreću, imam sjajnog supruga koji potegne za nas oboje kada ja nisam u mogućnosti, a tu su uvijek i baka i deda", zaključila je simpatična glumica.

Kad je rodila, Mirna se ponosno pohvalila fotografijama malenih djevojčica na svojem Instagramu i time rastopila srca brojnih obožavatelja.

"Ništa mi u životu nije bitno kao moje djevojčice. Nedostaje mi ponekad vremena za sebe, ali ljubav prema njima raste svaki dan i tako će ostati do kraja mog života", rekla je Mirna. Lijepa se glumica veoma dobro snašla u ulozi majke s obzirom na to da su stigle dvije bebe odjednom. "Njihovo rođenje unaprijedilo je i odnos mog supruga i mene. Naravno da ima i teških trenutaka, čovjek ponekad kaže i što ne bi htio, često iz neznanja. Ali želimo samo najbolje za naše djevojčice, jedino nam je važno da one budu zdrave i vesele", bila je tada napisala Mirna.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Rita Ora - 1 Rita Ora - 2 Rita Ora - 3 Rita Ora - 4 +26 Rita Ora - 5 Celebrity Pojavila se prekrivena samo prozirnom mrežom i bez jednog odjevnog predmeta, a sve se vidjelo i naprijed i s leđa

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Nikola Batinović - 2 Nikola Batinović - 3 Nikola Batinović - 4 Nikola Batinović - 5 +18 Nikola Batinović, Supertalent - 6 Celebrity Zbog nastupa na Supertalentu javila mu se i Hanka Paldum, a evo i izvedbe zbog koje je Martina zaključila da joj više ne treba!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene