Godina slavnih beba

Ovo je bila njihova godina: Slavne mame koje će 2017. pamtiti cijeli život

Rajna Raguž (FOTO: Pixsell) Rajna Raguž (FOTO: Pixsell) 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Rajna Raguž (FOTO: Pixsell) Ella Dvornik (Foto: Instagram) +0 Ana Zaninović (FOTO: Ivo Čagalj/Pixsell) Galerija

Godina na izmaku zaista je bila godina beba. Tako su i mnoge poznate dame postale majke u 2017.

2017. godina zaista je bila godina beba. Mnogima je bila jedna od najljepših, a osobito poznatim damama koje su se ostvarile u ulozi majke. Nekima je ova godina donijela ulogu majke prvi put, a nekima jednostavno proširenje obitelji. No, bilo kako bilo, njihova je sreća neizmjerna.

Pogledaj i ovo Maja Cvjetković ukrala poglede Bivšu Miss Hrvatske ne viđamo često nakon udaje za 20 godina starijeg, a sada joj se u izlasku pridružila još jedna okrunjena ljepotica

Tako je 2017. godina našoj slavnoj glumici Mirni Medaković donijela dvostruko slavlje. Naime, Mirna je u travnju na svijet donijela blizanke Kaju i Zoru. Nedugo nakon poroda Mirna se ponosno pohvalila fotografijama malenih djevojčica na svom Instagramu i time rastopila srca brojnih obožavatelja. "Ništa mi u životu nije bitno kao moje djevojčice. Nedostaje mi ponekad vremena za sebe, ali ljubav prema njima raste svaki dan i tako će ostati do kraja mog života", rekla je Mirna. Lijepa se glumica veoma dobro snašla u ulozi majke s obzirom na to da su stigle dvije bebe odjednom. "Njihovo rođenje je unaprijedilo i odnos mog supruga i mene. Naravno da ima i teških trenutaka, čovjek ponekad kaže i što ne bi htio, često iz neznanja. Ali želimo samo najbolje za naše djevojčice, jedino nam je važno da one budu zdrave i vesele", kazala je Mirna.

Rajna Raguž (FOTO: Pixsell) Rajna Raguž (FOTO: Pixsell)

Ljeto je bilo posebno radosno i za našu pjevačicu Ivanu Kovač koja je u kolovozu rodila djevojčicu. Postala je majka prvi put, a djevojčici dala ime Elena. Osobito ponosan bio je Ivanin otac, pjevač Mišo Kovač kojemu je to prvo unuče. Jedna od najljepših Hrvatica i bivša misica Maja Cvjetković u rujnu je postala majka prvi put. Na svijet je donijela djevojčicu po imenu Vita. Lijepa Maja naprosto uživa u majčinstvu. "Majčinstvo mi je veoma promijenilo život. Sve je dobilo jedan novi smisao. Trenutno sam fokusirana samo na kćerkicu Vitu. Osjećaj je neopisiv. Svaki njezin pokret i osmijeh meni predstavlja zadovoljstvo", rekla je Maja za SHOWBUZZ.hr. Podsjetimo, Maja je kćerkicu dobila sa suprugom Andrijom Kevićem s kojim se vjenčala nakon tri godine veze.

Studeni je uvelike bio mjesec slavnih beba. Tako slavlja nije nedostajalo ni u obitelji Lucije Zaninović. Na svijet je donijela svoje prvo dijete, sina Ervina. "Dijete promijeni svačiji život, pa se tako promijenio i moj. Više nisi bitan ti, sve se počinje vrtit oko djeteta i ta mala beba postane centar tvoga svijeta", rekla je Lucija. Lijepa sportašica kaže kako se vrlo brzo snašla s djetetom. "Ovo je nešto najljepše što ti se može dogoditi. Nijedan osjećaj se ne može mjeriti s tim. Prirodno sve dođe na svoje, u početku je malo teško zbog buđenja noću, ali se veoma brzo navikneš. Jednostavno, kad pogledaš svoje dijete, sve mu oprostiš", dodala je Lucija. Osim nje, dječaka je na svijet donijela i Lucijina sestra Ana Zaninović. Rodila je 5. prosinca, a malenom su sinčiću Ana i njezin suprug Duje Đapić dali ime Toma. 

Samo nekoliko dana nakon nje naša bivša manekenka Aleksandra Grdić rodila je drugo dijete. Nakon nešto više od godinu dana njen sin Noa dobio je sestricu Amber. "Sve smo lijepo proslavili u krugu obitelji i družimo se svaki dan. Djevojčica nije dobila ime Amber ni po kome iz naše obitelji, nego se Aleksandri jako svidjelo", rekla je tada Biserka, majka poznate manekenke. Ljupka Gojić Mikić također je najesen ponovno postala majka. S nogometašem Mihaelom Mikićem u braku je 11 godina, a par je dobio treće dijete, djevojčicu po imenu Mari Dana.

Jedan od dramatičnijih poroda svakako je bio onaj Elle Dvornik. Ella je na svijet donijela svoje prvo dijete, djevojčicu simbolična imena Balie-Dee. Novopečena majka svakodnevno na društvenim mrežama dokazuje koliko uživa u majčinstvu. Tako često objavljuje fotografije svoje malene djevojčice koja je vrlo brzo osvojila srca mnogih. Osim Elle, oduševljenje ne krije ni njezin zaručnik Charles, kao ni njezina majka Danijela koja joj uvelike pomaže.

Rajna Raguž (FOTO: Pixsell) Rajna Raguž (FOTO: Pixsell)

Godinu slavnih beba obogatila je i bivša Miss Hrvatske Rajna Raguž. Naime, Rajna je u studenom rodila drugo dijete. Dječaka je nazvala Ivan, a sa suprugom Tomislavom već ima kćerkicu Gretu. "Majčinstvo me nije puno promijenilo, karakter mi je ostao isti, ali sam postala veoma odgovornija. Nije jednostavno s dvoje male djece, ali kad imaš pomoć, sve je lakše. Druga trudnoća mi je bila jednako teška kao i prva, ali ste drugačiji u glavi. Neke stvari već znate i ne može vas puno toga iznenaditi", kaže Rajna za SHOWBUZZ.hr. Sve dame se sigurno slažu u jednom - 2017. godina donijela im je najveće bogatstvo.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene