Cijeli paket je tu!

Zbog nastupa na Supertalentu javila mu se i Hanka Paldum, a evo i izvedbe zbog koje je Martina zaključila da joj više ne treba!

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Nikola Batinović - 2 Nikola Batinović - 3 Nikola Batinović - 4 Nikola Batinović - 5 Nikola Batinović, Supertalent - 6 Nikola Batinović, Supertalent - 5 Nikola Batinović, Supertalent - 4 Nikola Batinović, Supertalent - 3 Nikola Batinović, Supertalent - 2 Nikola Batinović, Supertalent - 1 +12 Nikola Batinović, Peta emisija Supertalent Galerija

Nikola Batinović je na audiciji showa Supertalent izveo nastup o kojem se nije prestajalo pričati, a razočarao nije ni u polufinalu.

Nikola Batinović iz Ploča oduševio je žiri i gledatelje showa Supertalent izvedbom pjesme ''Mojoj majci'' Hanke Paldum u audicijskoj emisiji, nakon koje se plasirao u polufinale i ponovno sve ostavio bez teksta.

Pogledaj i ovo Ivana Petrović ''hvala na povjerenju'' Ivana Petrović dobitnica je medijske nagrade Zlatni studio 2024: ''Posebno mi je drago da je to ove godine kad navršavam 20 godina rada na Novoj TV''

''Sigurno, samouvjereno, nema treme, bez greške, maestralno'', epiteti su kojima ga je nahvalila Maja. 

''Naprosto sam uživala, više od ovoga ne trebam'', zaključila je Martina.

Nikola je otkrio da mu se nakon audicijskog nastupa javila Hanka Paldum i zahvalio joj se na tome. 

''Imam 18 godina, ali mnogi me smatraju starijim. Obitelj mi je najveća podrška. Najčešće svoje covere i uratke objavljujem na YouTubeu, a onda i na ostale mreže. Glazbeni uzor mi je Lepa Brena, iako će možda smiješno zvučati'', rekao je Nikola Batinović uoči svog audicijskog nastupa.

Nikolina cijela obitelj se bavi glazbom. Na početku je nastupao sa sestrom po restoranima, no sada gaže radi sam i nastupa kao DJ na proslavama. Smatra da pjevač mora imati cijeli paket – dobar stajling, glas, karizmu i izgled – zato ide u teretanu, iako mu je to patnja.  Počeo je pjevati već sa šest godina, a najviše voli folk i pop folk glazbu.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Rita Ora - 1 Rita Ora - 2 Rita Ora - 3 Rita Ora - 4 +26 Rita Ora - 5 Celebrity Pojavila se prekrivena samo prozirnom mrežom i bez jednog odjevnog predmeta, a sve se vidjelo i naprijed i s leđa

1/44 >> Pogledaji ovu galeriju Natasha Korotkina - 5 Natasha Korotkina - 4 Natasha Korotkina - 3 Natasha Korotkina - 2 +39 Natasha Korotkina - 1 Celebrity Ukrajinka božanstvenog izgleda i nevjerojatne vještine rasplakala se u emisiji uživo i poslala važnu poruku!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene