Zahvalila Hrvatskoj!

Ukrajinka božanstvenog izgleda i nevjerojatne vještine rasplakala se u emisiji uživo i poslala važnu poruku!

1/44 >> Pogledaji ovu galeriju Natasha Korotkina - 5 Natasha Korotkina - 4 Natasha Korotkina - 3 Natasha Korotkina - 2 Natasha Korotkina - 1 Davor Bilman i Natasha Korotkina Natasha Korotkina u Supertalentu - 8 Natasha Korotkina u Supertalentu - 7 Natasha Korotkina u Supertalentu - 6 Natasha Korotkina u Supertalentu - 5 +33 Natasha Korotkina u Supertalentu - 2 Galerija

Natasha Korotkina svojim plesnim umijećem sve ostavlja bez daha, a izuzetak nisu bili gledatelji ni žiri showa Supertalent, u čijem je polufinalu nastupila.

Ukrajinka Natasha Korotkina u Supertalent je stigla pokazati zašto smatra da je rođena za ples, a svojim je audicijskim nastupom itekako sve u to i uvjerila, pa je zato i prošla u polufinale, u kojem je odradila još jedan nastup drugačiji od drugih. 

Pogledaj i ovo Natasha Korotkina i Maja Šuput "Što je ovo bilo?'' Vjerovali ili ne, Maji je ovakav uzdah izmamila jedna predivna žena, a i Martinin komentar sve je objasnio!

Evo kako ga je doživio žiri. 

''Uglavnom, drago mi je da se fokus večerašnjeg nastupa maknuo s trbuha, a drago mi je i da su uveli ovaj snijeg da spusti tu temperaturu. Bravo!'' komentirao je Fabijan.

''Do kraja života nikad neću izgledati ovako, izgledaš božanstveno, fenomenalno. Cijela priča je bila savršena, pokazala si da si svoja i drugačija. Za mene je ovo bilo ludilo'', zaključila je Maja.

''Jako se intenzivno sjećam dojma na audiciji, većina nas je ostala bez teksta. I tvojom pojavom i tijelom, vještina je neupitna. Međutim, meni je dojam puno manji večeras. Nije da mi se ne sviđa, nije čak bilo ni čudno, meni je naprosto bilo nejasno i samim time mi dojam nije bio kao na audiciji. Ali to nije loše'', zaključila je Martina.

A poslije komentara žirija i Natasha je imala nešto reći. 

''Htjela bih da svaki rat na svijetu završi, pogotovo rat u Ukrajini, da se mogu vratiti kući, i hvala Hrvatskoj što ste me tako lijepo primili'', rekla je. 

Natasha svojom posebnom tehnikom neprestano izaziva divljenje gdje god se pojavi, a ona je rezultat dugogodišnjih treninga. Osim što je ples za nju hobi, ljubav i posao, u njemu pronalazi utjehu i lijek otkako je počeo rat u rodnoj Ukrajini.

"Mislim da živim život iz snova jer puno plešem, učim, razvijam se. Puno toga se promijenilo za mene nakon što je rat počeo. Jako je teško govoriti o ratu, jako je teško to objasniti i uopće zamisliti. U stvarnom životu sam obična osoba, ali kad stanem na pozornicu, mogu sve'', zaključila je. 

Natasha je aktivna i na društvenim mrežama, na kojima je podijelila i potresne fotografije iz rodnog joj Mariupolja, koji je pogođen ratom.

"Mariupolj, ožujak 2022. Kako smo preživjeli rat. Ovo je fotografija iz naše garaže tijekom bombardiranja Mariupolja. Snaga i nada su me izdale. Ovo je samo djelić fotografije iz mojeg mobitela. Fotografija iz garaže i tri videa iz skloništa koje je dublje u zemlji. Vrlo mračno, hladno i naše zadnje svijeće. Cijelo tijelo drhti, nemoguće se kontrolirati. Često sam u skloništima bila na rubu nesvjestice, bilo je nemoguće to izdržati", prisjetila se te otkrila da je poslije utočište pronašla u Švicarskoj.

Natasha je nakon svojeg nastupa u Supertalentu postala hit na društvenim mrežama i zbog svojeg talenta i zbog izgleda, a najviše komplimenata pišu joj žene.

1/36 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput +31 Maja Šuput Celebrity Dužu kosu na Maji Šuput niste vidjeli: Prekrila je čak i haljinu zanimljivog kroja i vrlo upečatljive boje!

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Davor Bilman Supertalent: Davor Bilman - 4 Supertalent: Davor Bilman - 3 Supertalent: Davor Bilman - 2 +17 Supertalent: Davor Bilman - 1 Celebrity Bilman ukrao pozornost zanimljivim detaljem na sebi u novom Supertalentu, a Frano i Igor šaljivim dosjetkama odmah su ukazali na to!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene