prizori koji tjeraju na suze

Ukrajinka iz Supertalenta podijelila potresne uspomene iz rata: "Cijelo tijelo drhti, nemoguće se kontrolirati"

Natasha Korotkina u Supertalentu Natasha Korotkina u Supertalentu Screenshot/Nova TV 1/40 >> Pogledaji ovu galeriju Natasha Korotkina u Supertalentu Natasha Korotkina u Supertalentu Natasha Korotkina u Supertalentu Natasha Korotkina u Supertalentu Natasha Korotkina u Supertalentu Natasha Korotkina u Supertalentu Natasha Korotkina u Supertalentu Natasha Korotkina u Supertalentu Natasha Korotkina i Davor Bilman Natasha Korotkina u Supertalentu - 1 +29 Natasha Korotkina u Supertalentu - 2 Galerija

Natasha Korotkina, koju smo gledali u showu "Supertalent", na svojem profilu na Instagramu podijelila je svoje fotografije iz ratom pogođene Ukrajine.

Ukrajinska plesačica Natasha Korotkina oduševila je gledatelje showa "Supertalent" svojim originalnim trbušnim plesom.

Pogledaj i ovo Martina Tomčić "To je senzacija!" Finale Supertalenta nije moglo početi slađe, pogledajte zbog koga se topio cijeli žiri: "Kako se ti zoveš?"

Natasha je profesionalna plesačica i razvila je svoju posebnu tehniku kojom izaziva divljenje gdje god se pojavi, a kaže i da u plesu pronalazi utjehu otkako je počeo rat u Ukrajini.

"Jako je teško govoriti o ratu, jako je teško to objasniti i uopće zamisliti", kazala je u emisiji, a svoje iskustvo s ratom podijelila je i na svojem profilu na Instagramu, na kojem je objavila niz potresnih fotografija.

"Mariupolj, ožujak 2022. Kako smo preživjeli rat. Ovo je fotografija iz naše garaže tijekom bombardiranja Mariupolja. Snaga i nada su me izdale", napisala je Natasha te je otkrila da je poslije utočište pronašla u Švicarskoj.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Natasha Korotkina (@natasha_korotkina_)

"Ovo je samo djelić fotografije iz mojeg mobitela. Fotografija iz garaže i tri videa iz skloništa koje je dublje u zemlji. Vrlo mračno, hladno i naše zadnje svijeće. Cijelo tijelo drhti, nemoguće se kontrolirati. Često sam u skloništima bila na rubu nesvjestice, bilo je nemoguće to izdržati", prisjetila se.

Natasha je nakon svojeg nastupa u Supertalentu postala hit na društvenim mrežama i zbog svojeg talenta i zbog izgleda, a najviše komplimenata pišu joj žene.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Jelica Boto - 5 Jelica Boto - 4 Jelica Boto - 3 Jelica Boto - 8 +4 Jelica Boto - 1 Celebrity Ispala je iz MasterChefa zbog svojeg najboljeg jela, a evo kako govori o showu sad kad ga je napustila!

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Rucner Ana Rucner Ana Rucner Ana Rucner - 1 +19 Ana Rucner Celebrity Ana Rucner u vrućim hlačicama pravi je mamac za poglede, egzotična destinacija na kojoj uživa baš joj dobro stoji

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene