"Što je ovo bilo?''

Vjerovali ili ne, Maji je ovakav uzdah izmamila jedna predivna žena, a i Martinin komentar sve je objasnio!

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Natasha Korotkina u Supertalentu Natasha Korotkina u Supertalentu Natasha Korotkina u Supertalentu Natasha Korotkina i Maja Šuput Natasha Korotkina i Maja Šuput Natasha Korotkina i Maja Šuput Natasha Korotkina u Supertalentu Natasha Korotkina u Supertalentu Natasha Korotkina u Supertalentu Natasha Korotkina u Supertalentu +9 Natasha Korotkina u Supertalentu Galerija

Natasha Korotkina u Supertalent se došla predstaviti umijećem plesa za koji smatra kako je rođena, a spomenula je i rodnu joj i ratom pogođenu Ukrajinu i malo koga ostavila ravnodušnim.

Natasha Korotkina u Supertalent je stigla iz Ukrajine, profesionalna je plesačica te smatra da je rođena za ples. Kaže da je po prirodi sramežljiva, ali njezina posebna tehnika plesa neprestano izaziva divljenje gdje god se pojavi. Ona je rezultat dugogodišnjih treninga, a osim što je ples za nju hobi, ljubav i posao, u njemu pronalazi utjehu i lijek otkako je počeo rat u rodnoj Ukrajini.

Pogledaj i ovo Marija Kolb ''tad sam imala 18 godina...'' Naša mlada glumačka zvijezda otvorila dušu o tragičnom gubitku: ''Znam da me čuva kao anđeo i prati svaki moj korak''

"Mislim da živim život iz snova jer puno plešem, učim, razvijam se. Puno toga se promijenilo za mene nakon što je rat počeo", priznala je Natalia kroz suze uoči nastupa.

"Jako je teško govoriti o ratu, jako je teško to objasniti i uopće zamisliti. U stvarnom životu sam obična osoba, ali kad stanem na pozornicu mogu sve. Danas ću pokazati nešto drugačije, nešto što ljudi još nisu vidjeli", najavila je.

"Što je ovo bilo? Fantastično i ludo", pitala se Maja Šuput nakon Natalijina nastupa.

"Intenzivno!", dodao je Fabijan Pavao Medvešek.

"Toliko sam impresionirana da još ne mogu ništa reći, fantastično. Jedina žena kojoj nitko ne gleda u sise nego u trbuh", zaključila je Martina Tomčić na kraju, a Natalia je prošla u daljnje natjecanje.

  1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput, Bloom Maja Šuput, Bloom Maja Šuput, Bloom Maja Šuput - 3 +25 Maja Šuput Celebrity Može li slađe? Šuput napravila sinu frizuru poput svoje, Bloom izgleda kao mamina mini kopija!

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Miraj Grbić Miraj Grbić Miraj Grbić Mustafa Nadarević, Miraj Grbić +1 Mustafa Nadarević, Miraj Grbić Celebrity Omiljenog Čombu pogodila sudbina nesretnog mladića pa je odlučio progovoriti: "Ako pomogne barem jednoj osobi, svrha je postignuta"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene