"Ljepotica!"

Ana Rucner u vrućim hlačicama pravi je mamac za poglede, egzotična destinacija na kojoj uživa baš joj dobro stoji

Ana Rucner Ana Rucner Ana Rucner/Instagram 1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Rucner Ana Rucner Ana Rucner Ana Rucner - 1 Ana Rucner Ana Rucner Ana Rucner Ana Rucner Ana Rucner Ana Rucner - 8 +13 Ana Rucner Galerija

Ana Rucner uživa na odmoru na Jamajci odakle je objavila i nekoliko fotografija na svom profilu na Instagramu.

Naša proslavljena violončelistica Ana Rucner svojim je pratiteljima na profilu na Instagramu otkrila kako ovih dana uživa na Jamajci i podijelila nekoliko fotografija s egzotične destinacije.

Pogledaj i ovo Ana Rucner objavila zajedničke fotke Ana Rucner uživa s dečkom na drugom kraju svijeta, nakon razvoda od 30 godina starijeg Kalembera pronašla je sreću s mlađim od sebe!

"Otvorila sam dva poklona jutros. Bile su to moje oči", napisala je 39-godišnja Ana uz jednu od objava.

"Ljepotica", "Najljepše tijelo na svijetu", "Top model šeta Jamajkom", "Preslatko tijelo, prelijepe noge", pohvalili su je u komentarima.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 𝗔𝗡𝗔 𝗥𝗨𝗖𝗡𝗘𝗥 🎻 (@anarucner)

Ana je nedavno na Instagramu objavila i fotografije na kojima nema ni trunke šminke i pokazala da je prava prirodna ljepotica.

"Skinula svu šminku jer me danas baš briga", napisala je uz fotografije koje je objavila na svojem profilu na Instagramu, a obožavatelji su je obasuli komplimentima.

"Predivna", "Wow", "Baš si slatka", samo su neke od pohvala koje je dobila, a na koje se dosad već mogla i naviknuti jer je obožavatelji njima obasipaju ispod gotovo svake fotke koju objavi.

Nedavno ih je ipak uspjela i zabrinuti. Naime, Ana je pozirala u uskim trapericama, a ispod fotografije neki su joj poručili da je previše mršava, no ona se na te komentare nije obazirala.

Glazbenica je domaćoj javnosti poznata i po svojem braku s 30 godina starijim pjevačem Vladom Kalemberom. Njih dvoje u braku su bili od 2006. do 2014. godine, a nakon razvoda ostali su u sjajnim odnosima, zbog čega im se mnogi dive. Zajedno imaju i sina Dariana, o kojem se skupa brinu.

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Heidi Klum - 1 Heidi Klum - 3 Heidi Klum - 2 Heidi Klum - 3 +23 Heidi Klum Zanimljivosti Iza ove bizarne maske krije se jedna od najzgodnijih žena svijeta, a tek kad je nabacila drugi kostim, nikome nije bilo svejedno

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Madonna - 3 Madonna - 2 Madonna - 5 Madonna - 1 +12 Madonna Nekad i sad Madonna odlučila otkriti kako izgleda bez šminke i filtera, htjela je ušutkati kritičare, ali tek je sada sve sablaznila: "Isuse, što je ovo?"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene