ljepotica bez premca!

Ana Rucner skinula svu šminku pa očarala izgledom u četvrtom desetljeću: "Danas me baš briga!''

Ana Rucner Ana Rucner Instagram 1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Rucner Ana Rucner Ana Rucner Ana Rucner Ana Rucner - 2 Ana Rucner Ana Rucner Ana Rucner - 8 Ana Rucner - 3 Ana Rucner +5 Ana Rucner Galerija

Ana Rucner na svojem profilu na Instagramu objavila je fotografije na kojima nema ni trunke šminke.

Naša poznata violončelistica Ana Rucner (39) pokazala je da je prirodna ljepotica.

Pogledaj i ovo Ana Rucner objavila zajedničke fotke Ana Rucner uživa s dečkom na drugom kraju svijeta, nakon razvoda od 30 godina starijeg Kalembera pronašla je sreću s mlađim od sebe!

"Skinula svu šminku jer me danas baš briga", napisala je uz fotografije koje je objavila na svojem profilu na Instagramu, a obožavatelji su je obasuli komplimentima.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli 𝗔𝗡𝗔 𝗥𝗨𝗖𝗡𝗘𝗥 🎻 (@anarucner)

"Predivna", "Wow", "Baš si slatka", samo su neke od pohvala koje je dobila, a na koje se dosad već mogla i naviknuti jer je obožavatelji njima obasipaju ispod gotovo svake fotke koju objavi.

Nedavno ih je ipak uspjela i zabrinuti. Naime, Ana je pozirala u uskim trapericama, a ispod fotografije neki su joj poručili da je previše mršava, no ona se na te komentare nije obazirala.

Inače, Ana je domaćoj javnosti poznata i po svojem braku s 30 godina starijim pjevačem Vladom Kalemberom. Njih dvoje u braku su bili od 2006. do 2014. godine, a nakon razvoda ostali su u sjajnim odnosima, zbog čega im se mnogi dive. Zajedno imaju i sina Dariana, o kojem se skupa brinu.

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Tatjana Jurić i Mia Kovačić Tatjana Jurić Tatjana Jurić Tatjana Jurić +7 Tatjana Jurić Celebrity Tatjana Jurić odgovorila na škakljive upite koje dobiva posljednjih dana: "I dalje je moj, hvala na pitanjima!''

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Bačić Lidija Bačić Lidija Bačić Lidija Bačić - 2 +27 Lidija Bačić - 3 Celebrity Lidija Bačić bez teksta ostavlja i fotografijama koje nisu golišave, evo kako su njeni pratitelji reagirali na ovaj prizor

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene