s godinama sve ljepša!

Ana Rucner u golišavom izdanju pokazala isklesano tijelo, a pojavile su se i fotke iz vremena kad je zavela 30 godina starijeg šarmera!

Ana Rucner - 2 Ana Rucner - 2 Davor Puklavec/Pixsell 1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Rucner - 4 Ana Rucner - 3 Ana Rucner - 1 Ana Rucner i Vlado Kalember Ana Rucner i Vlado Kalember Ana Rucner Ana Rucner Ana Rucner - 8 Ana Rucner - 6 Ana Rucner - 4 +6 Ana Rucner - 3 Galerija

Ana Rucner u topiću se pohvalila isklesanim trbušnjacima, a mi smo se prisjetili kako je izgledala kada je bila na počecima veze s Vladom Kalemberom.

Violončelistica Ana Rucner (39) često svojim nastupima uveličava posebne događaje, pa je tako ovaj tjedan zabavljala uzvanike na proslavi rođendana jedne trgovine u Zagrebu.

Pogledaj i ovo Vlado Kalember, Ana Rucner ''Ana me čak...'' Vlado Kalember otkrio zanimljiv detalj o razvodu od Ane Rucner: ''Zbog toga me sutkinja pitala je li to neka showbizz fora''

Za tu je prigodu obukla crni topić, u kojem je pokazala svoje isklesane trbušnjake, a kombinirala ga je sa zelenim sakoom i trapericama.

Pojavile su se i njezine fotke iz 2005. godine, kada je nastupila na izboru za kraljicu Splitsko-dalmatinske županije u Trilju, a tada je nosila haljinu u kojoj je otkrila dekolte i noge.

Društvo joj je pravio 30 godina stariji miljenik žena, glazbenik Vlado Kalember, koji joj je godinu dana kasnije postao i suprug.

Vlado i Ana u braku su proveli osam godina i zajedno imaju 15-godišnjeg sina Dariana, a nakon razvoda ostali su u odličnim odnosima te ih se i dalje često može vidjeti skupa u javnosti.

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Alka Vuica i Siniša Vuco Alka Vuica - 3 Alka Vuica - 4 Alka Vuica i Siniša Vuco +8 Alka Vuica i Siniša Vuco Nekad i sad Pogledajte kako je Alka Vuica izgledala prije 17 godina, pored nje su tada i misice pale u drugi plan!

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Norman Reedus i Diane Kruger Norman Reedus - 6 Norman Reedus i Diane Kruger - 5 Norman Reedus i Diane Kruger +14 Norman Reedus i Diane Kruger Celebrity Slovio je kao seks-simbol, a dok se svi čude njegovu sve zapuštenijem izgledu, njegova ljepotica se ne odvaja od njega

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene