Ali stvarno wow!

Pogledajte kako je Alka Vuica izgledala prije 17 godina, pored nje su tada i misice pale u drugi plan!

Alka Vuica Alka Vuica Luka Stanzl/Pixsell 1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Alka Vuica i Siniša Vuco Alka Vuica - 3 Alka Vuica - 4 Alka Vuica i Siniša Vuco Alka Vuica i Siniša Vuco Alka Vuica - 1 Alka Vuica Alka Vuica Alka Vuica - 7 Alka Vuica - 4 +2 Alka Vuica - 2 Galerija

Alka Vuica 2005. je godine nastupila na izboru za kraljicu Splitsko-dalmatinske županije u Trilju, a izgledom je zasjenila i natjecateljice.

Pjevačica i autorica Alka Vuica (61) oduvijek je bila rado viđeno lice na važnim događanjima i društvenim okupljanjima.

Pogledaj i ovo Alka Vuica i Zoran Šerbedžija za sve ljubitelje glam rocka Klub Komedija čeka pravi rock spektakl i to na koncertnoj promociji albuma Alke Vuice i Zorana Šerbedžije!

Sada su se pojavile njezine fotografije iz 2005. godine, s izbora za kraljicu Splitsko-dalmatinske županije u Trilju, na kojemu je ona nastupila.

Za tu je prigodu obukla malu crnu haljinu, a pistom je prošetala i s krunom na glavi te se savršeno uklopila među natjecateljice. Svojim izgledom posebno je očarala glazbenika Sinišu Vucu, koji se cijelu večer nije odvajao od nje.

Nekoliko godina kasnije Alka i Vuco snimili su duet "Kad bi opet", a 2013. su zajedno otpjevali i pjesmu "Da je sreće bilo", koju u originalu pjeva Željko Bebek, no stihove je napisala Vuica.

Alka je na sceni prisutna već 40 godina, a tijekom karijere napisala je više od 300 pjesama, od kojih su mnoge postale bezvremenski hitovi.

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Norman Reedus i Diane Kruger Norman Reedus - 6 Norman Reedus i Diane Kruger - 5 Norman Reedus i Diane Kruger +14 Norman Reedus i Diane Kruger Celebrity Slovio je kao seks-simbol, a dok se svi čude njegovu sve zapuštenijem izgledu, njegova ljepotica se ne odvaja od njega

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Heidi Klum i Tom Kaulitz - 1 Heidi Klum i Tom Kaulitz - 2 Heidi Klum Heidi Klum - 3 +6 Heidi Klum - 1 Celebrity Od supruga je starija čak 17 godina, no zbog ovakvih golišavih izdanja teško je povjerovati da je na pragu pedesete!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene