san mnogih muškaraca

Od supruga je starija čak 17 godina, no zbog ovakvih golišavih izdanja teško je povjerovati da je na pragu pedesete!

Heidi Klum i Tom Kaulitz - 3 Heidi Klum i Tom Kaulitz - 3 Instagram 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Heidi Klum i Tom Kaulitz - 1 Heidi Klum i Tom Kaulitz - 2 Heidi Klum Heidi Klum - 3 Heidi Klum - 1 Heidi Klum Heidi Klum Heidi Klum - 3 Heidi Klum, Tom Kaulitz (Foto: Profimedia) Heidi Klum, Tom Kaulitz (Foto: Profimedia) +0 Heidi Klum i Tom Kaulitz - 3 Galerija

Heidi Klum na profilu na Instagramu objavila je fotografije sa suprugom Tomom Kaulitzom na kojima ona nosi minijaturni bikini s tangama.

Heidi Kum jedna je od najuspješnijih manekenki svih vremena, a i u dobi od 49 godina izgleda spremno za modnu pistu.

Pogledaj i ovo Heidi Klum - 1 Opa! Slavna manekenka zatresla raskošnim dekolteom na večeri, pogledajte prizor koji je snimio njen mlađahni muž!

Svojim vitkim tijelom rado se hvali na društvenim mrežama, gdje objavljuje fotke u izazovnim izdanjima, a dok mnogi muškarci uzdišu za njom, ona je sreću pronašla sa 17 godina mlađim.

Manekenka se 2019. udala za Toma Kaulitza, frontmena nekad vrlo popularne grupe Tokyo Hotel, s kojim je prije vjenčanja bila dvije godine u vezi. Ispočetka su svi sumnjali u njihovu dugovječnost zbog velike razlike u godinama, no oni neprestano dokazuju da su iz dana u da sve zaljubljeniji.

Tako je Heidi sada na svojem profilu na Instagramu objavila njihove fotke iz, kako je napisala, kućnog ureda, a osim što su poljupcem potvrdili da ljubav cvijeta, manekenka je pokazala i svoje besprijekorno tijelo u bikiniju s tangama.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Heidi Klum (@heidiklum)

Inače, Heidi iza sebe ima dva propala braka i niz neuspjelih veza.

Sa stilistom Ricom Pipinom u braku je bila od 1997. do 2002. godine. Zatim je 2003. započela vezu s Flaviom Briatoreom, a iste su godine objavili da čekaju dijete. No par je ubrzo prekinuo, a djevojčicu Leni Heidi je rodila već kada je upoznala glazbenika Seala.

Seal i Heidi zaručili su se 2004. godine, a vjenčali su se godinu kasnije u Meksiku. Glazbenik je priznao Leni kao svoju kćer, a i manekenka i dandanas inzistira na tome da je on otac njezina prvog djeteta, što najbolje govori o tome kako se Flavio nije nimalo iskazao u toj ulozi. Zajedno su dobili još troje djece, a razveli su se 2014. godine.

Nakon razvoda manekenka je rame za plakanje pronašla u svojem tjelohranitelju Martinu Kristenu, s kojim je bila u vezi dvije godine, a zatim je ljubila trgovca umjetninama Vita Schnabela, s kojim je prekinula 2017.

Ni Tomu ovo nije prvi brak, prije Heidi bio je dvije godine oženjen za još jednu njemačku manekenku, Riju Sommerfeld.

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput, Bloom Maja Šuput - 1 +24 Maja Šuput - 3 Celebrity Maja Šuput objavila je presladak video u kojem je otkrila što njezin sinčić Bloom radi sa samo godinu i pol dana!

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Izabel Kovačić - 2 Izabel Kovačić - 3 Izabel Kovačić - 4 Izabel Kovačić - 1 +12 Luka i Vanja Modrić i Mateo i Izabel Kovačić - 1 Celebrity Suprugu Matea Kovačića zbog promjene izgleda uspoređuju s legendarnim seks-simbolom, a svi se slažu i da nikad nije bila ljepša!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene