proradio očinski instinkt?

Prvi put nakon četiri godine milijarder snimljen u društvu kćeri koju je dobio s jednom od najuspješnijih manekenki

Leni Klum i Flavio Briatore Leni Klum i Flavio Briatore Profimedia 1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Leni Klum i Flavio Briatore - 1 Leni Klum i Flavio Briatore - 2 Leni Klum i Flavio Briatore - 3 Leni Klum i Seal - 1 Leni Klum i Seal - 2 Elisabetta Gregoraci Leni Klum Leni Klum Leni Klum Leni Klum +10 Leni Klum Galerija

Talijanski milijarder Flavio Briatore viđen je prvi put nakon 2018. godine u društvu kćerke Leni Klum, koju je dobio u vezi s poznatom manekenkom Heidi Klum.

Talijanski milijarder i biznismen Flavio Briatore u javnosti je prvi put nakon 2018. godine viđen sa biološkom kćerkom Leni Klum, koju je dobio u vezi s manekenkom Heidi Klum.

Pogledaj i ovo Tom Kaulitz (Foto: AFP) Pala ko kruška Teško je povjerovati da je ovaj ispirsani klinac s dreadlocksima osvojio jednu od najljepših žena svijeta

Flavija i Leni paparazzi su uhvatili na ulicama talijanskog obalnog gradića, a s njima su bili i Briatoreova bivša supruga Elisabetta Gregoraci te njihov sin Nathan.

Naime, Flavio je Leni dobio u kratkoj vezi s manekenkom Heidi, a nakon prekida veze Briatore je negirao očinstvo. Svoju biološku kćer nije vidio više od 10 godina, a 2018. godine prvi su se puta susreli te su od tada u dobrim odnosima iako je Heidi rekla da kao Lenina oca gleda svog bivšeg supruga, pjevača Seala.

Seal i Heidi u braku su bili od 2005. do 2014. godine, a pjevač je Leni prihvatio kao svoju kćer te se nastavio brinuti o 18-godišnjakinji zajedno s manekenkom.

Flavio je jednom prilikom izjavio: ''Leni je moje biološko dijete, ali nas troje smo se dogovorili kako je bolje da odrasta u obiteljii koju su njih dvoje zasnovali'', misleći na Heidi i Seala.

''Kako da mi nedostaje dijete koje nikada ne vidim. Znam da Leni nije loše. Ona je dio Sealove obitelji, a Nathan je dio moje", izjavio je hladno.

Ipak, očinski instinkt je proradio, pa je Flavio očito ipak odlučio vidjeti svoju biološku kćer.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput +27 Maja Šuput Celebrity Prozirni kombinezon Maje Šuput ostao je u sjeni ogromnog bijelog detalja kojim je prekrila svoje adute!

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Marc Anthony Marc Anthony, David Beckham, Romeo Beckham - 3 Marc Anthony, David Beckham, Romeo Beckham - 4 Marc Anthony +15 Marc Anthony i Nadia Ferreira Celebrity Nekadašnji šarmer zabrinuo je svojom rijetkom pojavom u javnosti, zbog ispijenog izgleda teško ga je prepoznati!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene