Što mu se dogodilo?!

Nekadašnji šarmer zabrinuo je svojom rijetkom pojavom u javnosti, zbog ispijenog izgleda teško ga je prepoznati!

Marc Anthony Marc Anthony Profimedia 1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Marc Anthony Marc Anthony, David Beckham, Romeo Beckham - 3 Marc Anthony, David Beckham, Romeo Beckham - 4 Marc Anthony Marc Anthony i Nadia Ferreira Marc Anthony i Nadia Ferreira - 8 Marc Anthony i Nadia Ferreira - 7 Marc Anthony i Nadia Ferreira - 6 Marc Anthony i Nadia Ferreira - 5 Marc Anthony i Nadia Ferreira - 4 +9 Marc Anthony i Nadia Ferreira - 3 Galerija

Bivši suprug Jennifer Lopez Marc Anthony družio se s poznatim prijateljima na jahti, a mnogi ga, da nije njegovih tetovaža, ne bi ni prepoznali.

Marc Anthony, 53-godišnji pjevač i glumac, upijao je sunčeve zrake na luksuznoj jahti u Miamiju s poznatom obitelji Beckham.

Pogledaj i ovo Proslava rođendana Victorije Beckham - 4 kakav raspašoj! Beckham iznio Victoriju na leđima s proslave njezinog 50. rođendana, fotografije su dokaz da je ovo bila fešta o kojoj će se još dugo pričati!

Anthony, David i njegov sin Romeo Beckham sjedili su na terasi jahte, a Marc je na sebi nosio samo kupaće hlače te je pokazao svoje tetovaže i izuzetno mršavu figuru, zbog koje ga mnogi na prvu nisu ni prepoznali. Usput, izgledao je umorno, raščupano i kao da ima problema sa zubima. Uglavnom, daleko je od šarmera kakvog svi pamte. 

Samo dan kasnije bivši supružnik Jennifer Lopez uhvaćen je na nogometnoj utakmici Intera, za koji Romeo Beckham igra nogomet, pa se čini da je dan ranije od njih stigao i poziv na utakmicu.

Igru je Marc pratio u društvu zgodne zaručnice Nadie Ferreire, a pred okupljenima i paparazzima razmijenili su i strastvene poljupce.

Anthonyjeva zaručnica ukrala je svu pozornost u uskim bijelim hlačama te bijelom topu koji je pokazao njezin isklesani trbuh, a mlađahna djevojka sretno je stajala u zagrljaju pjevača. Par se zaručio u travnju ove godine, a za njih se nije ni znalo do početka ove godine.

Osim ove ljepotice, Anthony je ljubio i još jednu poznatu damu o kojoj mediji često pišu, Jennifer Lopez.

On na njezine nedavne odluke na udaju za Bena Afflecka nije reagirao iako zajedno imaju dvoje djece, blizance Emmu i Maximiliana. Par je svoju vezu započeo 2004. godine, a 2011. odlučili su se razdvojiti, dok je do konačnog datuma rastave došlo 2014. godine.

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Franka Batelić - 3 Franka Batelić - 4 Franka Batelić - 1 Franka Batelić +30 Franka Batelić Celebrity Franka Batelić u minijaturnom bikiniju ponosno pokazala poveći trbuh: "Koja lijepa trudnica!"

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Senidah Senidah - 6 Senidah Senidah +19 Senidah Zanimljivosti Stihovi pjevačice koju regija obožava kriju tešku priču, opjevala je tragediju koja je i danas prati: ''Možda jednom sve ispričam''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene