baš blista!

Franka Batelić u minijaturnom bikiniju ponosno pokazala poveći trbuh: "Koja lijepa trudnica!"

Franka Batelić - 2 Franka Batelić - 2 Instagram 1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Franka Batelić - 3 Franka Batelić - 4 Franka Batelić - 1 Franka Batelić Franka Batelić Franka Batelić Vedran Ćorluka, Franka Batelić Franka Batelić Franka Batelić Franka Batelić +24 Franka Batelić Galerija

Franka Batelić na Instagramu je ponosno pokazala poveći trudnički trbuh u malom crnom bikiniju, a za svoj izgled dobila je same komplimente.

"Pjevačica Franka Batelić sa svojom obitelji trenutno uživa na ljetovanju u Turskoj.

Pogledaj i ovo Franka Batelić Rijetko o njemu govori Franka Batelić ispričala što njen sin nikako ne voli: ''Ne želi me ni pogledati, on poludi!''

Od tamo se javila na svojem Instagramu gdje je objavila niz fotografija na kojima je ponosno pokazala poveći trudnički trbuh u malom crnom bikiniju.

"Uživancija u još jednom trbušastom ljetu", napisala je u opisu fotki koje su oduševile njezine obožavatelje.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli F R A N K A (@frankaofficial_)

"Koja lijepa trudnica", "Divna si", "Prelijepa Franka", nizali su se komplimenti u komentarima, a neke je zanimalo nosi li dječaka ili djevojčicu, no pjevačica to još nije podijelila s javnosti.

Franka sa suprugom Vedranom Ćorlukom već ima sinčića Viktora, a drugo dijete dobit će najesen.

Pjevačica je trudnoću uspjela skrivati gotovo do samog kraja showa "Ples sa zvijezdama", u kojem je bila članica žirija, no kada se trbuh počeo nazirati na Instagramu je objavila sretnu vijest.

Franka i Vedran vjenčali su se 2018. godine u župnoj crkvi Pohođenja Blažene Djevice Marije Sv. Elizabeti u istarskoj općini Bale. Prije toga su bili šest godina u vezi, a upoznali su se na ljetovanju na Zrću.

Nedavno su proslavili i četvrtu godišnjicu braka, a jedno drugome čestitali su zajedničkim fotografijama s početka veze.

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Ivan Huljić - 1 Ivan Huljić - 2 Ivan Huljić - 3 Ivan Huljić - 4 +8 Ivan Huljić - 1 Celebrity Sin Tončija Huljića uspješno čuva svoju privatnost i rijetko se pojavljuje u javnosti, no fotografima se ovaj put nije uspio sakriti!

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Petar i Andrea Dragojević Petar Dragojević sa suprugom i bebom (Foto: Dnevnik.hr) Petar i Andrea Dragojević Petar i Oliver Dragojević +9 Petar Dragojević - 1 Celebrity Nećak Olivera Dragojevića sa zgodnom suprugom ima petero djece, a ona je zbog njega nedavno napravila neočekivani javni istup!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene