u braku su 16 godina

Nećak Olivera Dragojevića sa zgodnom suprugom ima petero djece, a ona je zbog njega nedavno napravila neočekivani javni istup!

Petar i Andrea Dragojević Petar i Andrea Dragojević Šime Zelić/Pixsell 1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Petar i Andrea Dragojević Petar Dragojević sa suprugom i bebom (Foto: Dnevnik.hr) Petar i Andrea Dragojević Petar i Oliver Dragojević Petar Dragojević - 1 Petar Dragojević Petar Dragojević Petar Dragojević - 1 Petar Dragojević (Foto: IN Magazin) Petar Dragojević +3 Petar Dragojević Galerija

Petar Dragojević zapjevao je u čast stricu Oliveru na koncertu u Veloj Luci, a tamo je stigao u pratnji lijepe supruge Andree koja se rijetko pojavljuje u javnosti.

Nećak neprežaljenog Olivera Dragojevića, pjevač Petar Dragojević, na koncertu Trag u beskraju u Veloj Luci zapjevao je čast svojem pokojnom stricu.

Pogledaj i ovo showbuzz Četvrto dijete Splitski pjevač postat će tata: 'Ako je curica - super, ako bude dječak opet super'

Tamo je stigao u pratnji supruge Andree, koja inače izbjegava javna pojavljivanja, no ovo je bila prigoda koja se ne propušta. Atraktivna Andrea zablistala je u elegantnoj crnoj haljini, a zaljubljeni Petar pored nje nije skidao osmijeh.

Andrea se ranije ove godine prvi put pojavila i u Petrovom spotu za pjesmu "Samo jednom", a pjevač se trebao dobro namučiti kako bi na to pristala.

"Kako ću se ja ljubiti na spotu? I onda sam joj rekao, ajde mogla si ti glumiti - ma šta ću ja glumiti, nisam ja za to. Onda je ovaj šta je snimao Slaven rekao, ma najbolje da ti žena glumi. I tako smo je uspjeli nagovoriti i evo super. Sve je to njoj naporno, ona ti nije taj đir, živi mirno, sad ima fakultet. Ona ti je laganini, oko djece i to je njoj najvažnije na svijetu", ispričao je pjevač za IN Magazin.

Petar i Andrea u skladnom su braku već 16 godina i zajedno imaju petero djece.

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Mate Bulić - 1 In Magazin: Mate Bulić - 2 In Magazin: Mate Bulić - 4 In Magazin: Mate Bulić - 5 +9 In Magazin: Mate Bulić - 3 inMagazin Mate Bulić prvi put pred kamerama poslije najtežih dana u životu: ''Šest mjeseci nisam stao na noge, a ja se ničega ne sjećam ...''

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Davorka i Zlatko Dalić - 1 Davorka i Zlatko Dalić - 3 Zlatko, Davorka, Bruno i Toni Dalić (Foto: Instagram) Zlatko i Toni Dalić (Foto: Instagram) +3 Zlatko Dalić sa suprugom Davorkom (FOTO: Vjeran Zganec-Rogulja/PIXSELL) Celebrity Rijedak izlazak Zlatka Dalića sa samozatajnom suprugom, vole se od srednje škole, a još izgledaju zaljubljeno kao prvog dana!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene