zagrljeni i nasmijani

Rijedak izlazak Zlatka Dalića sa samozatajnom suprugom, vole se od srednje škole, a još izgledaju zaljubljeno kao prvog dana!

Davorka i Zlatko Dalić - 2 Davorka i Zlatko Dalić - 2 Šime Zelić/Pixsell 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Davorka i Zlatko Dalić - 1 Davorka i Zlatko Dalić - 3 Zlatko, Davorka, Bruno i Toni Dalić (Foto: Instagram) Zlatko i Toni Dalić (Foto: Instagram) Zlatko Dalić sa suprugom Davorkom (FOTO: Vjeran Zganec-Rogulja/PIXSELL) Zlatko Dalić s obitelji (FOTO: Vjeran Zganec-Rogulja/PIXSELL) Miroslav Ćiro Blažević, Zlatko Dalić sa suprugom (FOTO: Vjeran Zganec-Rogulja/PIXSELL) +0 Davorka i Zlatko Dalić - 2 Galerija

Zlatko Dalić pojavio se na koncertu u čast Oliveru Dragojeviću u Veloj Luci sa suprugom Davorkom koju rijetko viđamo u javnosti.

Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić nije propustio koncert "Trag u beskraju" koji se tradicionalno održava u Veloj Luci u čast pokojno Oliveru Dragojeviću, a s njim je došla i supruga Davorka.

Pogledaj i ovo Zlatko Dalić - 4 cijena popularnosti Zlatko Dalić nije imao mira u rijetkom izlasku sa suprugom Davorkom, pogledajte tko ih je ometao u romantičnim trenucima

Rijedak izlazak samozatajnog para nije prošao neopaženo, a oni su pozirali fotografima nasmiješeni i zagrljeni te su potvrdili da su još preko ušiju zaljubljeni jedno u drugo.

Zlatko i Davorka vole se još od srednjoškolskih dana, a on je u intervjuima često isticao kako bez njezine potpune posvećenosti njemu i sinovima nikada ne bi mogao ostvariti svoje nogometne snove. Iskreno je u nekoliko navrata progovorio i o problemima koje je prebrodio sa suprugom tijekom zajedničkih godina, a često je isticao i kako su oboje krenuli od nule s jakom željom da izgrade sve zajedno.

U braku su od 1992. godine, a imaju sinove Tonija i Brunu. Zlatko nerijetko naglašava da su mu djeca najvažnija na svijetu kao i da njegova supruga ima posebno mjesto u obitelji.

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Mate Bulić - 1 In Magazin: Mate Bulić - 2 In Magazin: Mate Bulić - 4 In Magazin: Mate Bulić - 5 +9 In Magazin: Mate Bulić - 3 inMagazin Mate Bulić prvi put pred kamerama poslije najtežih dana u životu: ''Šest mjeseci nisam stao na noge, a ja se ničega ne sjećam ...''

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Paige Spiranac - 1 Paige Spiranac - 2 Paige Spiranac - 3 Paige Spiranac - 4 +26 Paige Spiranac - 5 Celebrity Ljepotica porijeklom iz Hrvatske proglašena najatraktivnijom ženom svijeta: ''Dok su drugi mislili da neću uspjeti, ja sam imala sreće''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene