šarmer bio i ostao

Pred oltar je odveo neke od najljepših žena svijeta, a nakon tri razvoda vjeru u brak vratila mu je 31 godinu mlađa misica!

Marc Anthony i Nadia Ferreira Marc Anthony i Nadia Ferreira Profimedia 1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Marc Anthony i Nadia Ferreira Marc Anthony i Nadia Ferreira - 5 Marc Anthony i Nadia Ferreira - 1 Marc Anthony i Nadia Ferreira - 2 Marc Anthony i Nadia Ferreira - 3 Marc Anthony i Nadia Ferreira - 4 Marc Anthony i Nadia Ferreira - 1 Marc Anthony i Nadia Ferreira - 2 Marc Anthony i Nadia Ferreira - 3 Marc Anthony i Nadia Ferreira - 4 +13 Marc Anthony i Nadia Ferreira - 8 Galerija

Marc Anthony vjenčao se četvrti put, a njegova nova supruga je 31 godinu mlađa manekenka i bivša misica Nadia Ferreira.

Bivši suprug Jennifer Lopez, Marc Anthony (54), oženio se s 31 godinu mlađom manekenkom i bivšom misicom Nadiom Ferreirom.

Pogledaj i ovo Emme Maribel Muñiz Nije to lijepo Kći Jennifer Lopez zbog izgleda je na meti ružnih i zlih komentara, dušebrižnici joj posebno zamjeraju jedno

Par je bračne zavjete izmijenio u Umjetničkom muzeju Perez u Miamiju, a vjenčanju su prisustvovale brojne zvijezde, poput Davida Beckhama, Salme Hayek i Malume.

Mladenka je zablistala u raskošnoj vjenčanici s prozirnim gornjim dijelom, dok se fotografije mladoženje još nisu pojavile.

Nadia je 2021. godine bila proglašena za Miss Paragvaja, a na svjetskom izboru za Miss odnijela je mjesto 1. pratilje.

Nije poznato kada je započela njezina veza s Marcom i u javnosti su prvi put zajedno viđeni 2021., a zaručili su se u svibnju prošle godine.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Nadia Ferreira (@nadiatferreira)

Anthonyju je ovo četvrti brak. Prva supruga bila mu je bivša Miss Universe Dayanara Torres, kojom se vjenčao 2000. godine, a par je dobio dva sina, Cristiana i Ryana. Razveli su se 2004., a iste godine Anthony je odveo pred oltar Jennifer Lopez. S pjevačicom je dobio još dvoje djece, blizance Maxa i Emmu. Razveli su se nakon deset godine braka, a nakon razvoda ostali su u dobrim odnosima. Treća supruga bila mu je manekenka Shannon De Lima, s kojom je u braku bio od 2014. do 2016. godine.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Dijana Mayer i Zlatko Mateša Dijana Mayer i Zlatko Mateša Dijana Mayer i Zlatko Mateša Dijana Mayer i Zlatko Mateša +4 Dijana Mayer i Zlatko Mateša Celebrity Zlatko Mateša nakon tri propala braka i prekida s 34 godine mlađom pronašao je sreću s poznatom epidemiologinjom  

  1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput +25 Maja Šuput - 3 Celebrity Šuput pokazala kako se zabavlja sa sinčićem Bloomom, a ovakvu je još nismo vidjeli: "Tko je ovdje dijete?"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene