nova ljubav!

Dok svi pišu što radi njegova bivša, on se ni na što ne obazire i ne ispušta iz ruku mlađahnu ljepoticu koja ga je osvojila

Jennifer Lopez, Marc Anthony i Raffaella Modugno (Foto: Profimedia) Jennifer Lopez, Marc Anthony i Raffaella Modugno (Foto: Profimedia) profimedia 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Lopez, Marc Anthony i Raffaella Modugno (Foto: Profimedia) Marc Anthony i Raffella Modugno (Foto: Profimedia) Marc Anthony i Raffella Modugno (Foto: Profimedia) Chloe Green i Marc Anthony (Foto: AFP) +0 Marc Anthony (Foto: Getty Images) Galerija

Marc Anthony pokazao je novu djevojku na dodjelama nagrada Billboard, a uskoro je otkriveno i tko je mlađahna ljepotica koju je ljubio na crvenom tepihu.

Pjevač Marc Anthony i bivši suprug dive Jennifer Lopez na crvenom tepihu dodjele latinskih Billboard nagrada pojavio se s novom djevojkom. Iznenadio je sve kada je pokazao novu ljepoticu koju ljubi, a nije trebalo dugo ni da se otkrije o kome se točno radi.

Pogledaj i ovo Antonija Šola kao Jennifer Lopez - 22 Trebalo je ovo zapamtiti Pogledajte pobjedničku transformaciju naše pjevačice u latino divu, sve je očarala ovime: "Stalno smo gledali u tebe!"

Madu Nicola nova je odabranica njegova srca, a Marc svoju djevojku nije ispuštao iz ruku. Ljubio ju je pred fotografima i grlio, a novopečeni par je čini se zaljubljen preko ušiju. Anthony svoju djevojku dosad još nigdje nije spomenuo, zbog čega su svi bili iznenađeni kada su se pojavili na crvenom tepihu.

Pjevač je inače za latinsku nagradu Billboard bio nominiran za tropskog glazbenika godine i za pjesmu godine, no jednu i drugu nagradu oteo mu je Prince Royce.

Trostruki dobitnik Grammyja 2017. godine se razveo od manekenke Shannon De Lime nakon samo dvije godine braka, a s drugom bivšom suprugom, Jennifer Lopez, zajedno odgaja njihove 13-godišnje blizance. Lopez i Anthony u braku su bili sedam godina prije nego što su se 2014. razišli.

Njegova bivša draga posljednjih mjeseci puni naslovnice tabloida svojom obnovljenom vezom s glumcem Benom Affleckom, a slavni par paparazzi prate u stopu i ništa im ne izmiče. Marc i Jennifer navodno su u dobrim odnosima te nemaju problema sa zajedničkim odgajanjem djece.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene