Ima sestru blizanku

Evo kako izgleda sin Jennifer Lopez, dobila ga je u braku s pjevačem, a ne izvodi ga često u javnost!

Jennifer Lopez i sin Maximilian David - 4 Jennifer Lopez i sin Maximilian David - 4 Profimedia 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Lopez i sin Maximilian David - 1 Jennifer Lopez i sin Maximilian David - 2 Jennifer Lopez i sin Maximilian David - 3 Jennifer Lopez i sin Maximilian David - 5 Maximilian David Muniz - 6 Maximilian David Muniz - 5 Maximilian David Muniz - 4 Maximilian David Muniz - 2 Maximilian David Muniz - 1 Maximilian David Muniz - 3 +20 Emme Maribel Muñiz - 1 Galerija

Jennifer Lopez nakon dugo vremena viđena je u šetnji sa sinom Maximilianom, dobila ga je u braku s bivšim suprugom Marcom Anthonyjem.

Sin Jennifer Lopez i Marca Anthonyja, Maximilian, izuzetno se rijetko pojavljuje u javnosti. Slavna pjevačica s druge strane pak često izlazi s njegovom sestrom Emmom, no ovog puta i on je viđen sa slavnom majkom.

Blizanci Emme i Max imaju 16 godina. Viđeni su u Los Angelesu sa svojom mamom, a svjetski mediji brzo su obratili pozornost na mladića koji se od posljednjeg puta baš promijenio.

Nosio je prugastu majicu i kapu šiltericu dok je njegova sestra nosila majicu i preko nje košulju kratkih rukava. Podsjetimo, njezin izgled već je više puta privukao pozornost.

Jennifer i Marc proveli su braku 10 godina, od 2004. do 2014. a 2007. na njenom koncertu u Miamiju otkrili su da će dobiti blizance.

Pjevačica je jednom za Audacy izjavila da je njenoj djeci teško zbog njene slave i pažnje koja je usmjerena prema njima jer ih svi gledaju kao djecu zvijezda, pa ne primjećuju tko su oni zaista.

Maxilian i Emme vrlo su bliski s djecom Bena Afflecka i Jennifer Garner, a svima je već jasno da je ova velika obitelj jako složna.

Marc Anthony je prošle godine dobio sedmo dijete.

Pogledaji ovo Jennifer Lopez - 7 Celebrity Lopez novim potezom dodatno rasplamsala tračeve o razvodu, svi su sigurni da je ovo dokaz kraja priče s Affleckom

Pogledaji ovo Jennifer Lopez Celebrity Jennifer Lopez posvetila emotivnu objavu Afflecku povodom važnog dana, koji on ipak nije proveo s njom!

Pogledaji ovo Jennifer Lopez Celebrity Moglo bi vas iznenaditi kakve priče kruže o J.Lo, najviše se spominje jedno bizarno pravilo koje moraju poštovati svi oko nje!

Pogledaji ovo Jennifer Garner, Ben Affleck i njegova mama Anne Celebrity Dok svijet i dalje bruji o razvodu, Affleckova mama grli se s njegovom bivšom, a gdje je Lopez?

1/37 >> Pogledaji ovu galeriju Leonie June Leonie June Leon Dajaku Leonie June +32 Leonie June Celebrity Atraktivna djevojka igrača Hajduka pohvalila se raskošnim rođendanskim slavljem u Parizu, sada se doznalo i koliko joj je godina!

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Lauren Fryer Lauren Fryer Lauren Fryer i Declan Rice Declan Rice i Lauren Fryer - 8 +19 Declan Rice i Lauren Fryer - 9 Celebrity Djevojka engleske nogometne zvijezde trpi gnusne komentare na račun izgleda, a on je neumorno brani: "Ona je ljubav mog života!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene