Starija je od nogometaša

Atraktivna djevojka igrača Hajduka pohvalila se raskošnim rođendanskim slavljem u Parizu, sada se doznalo i koliko joj je godina!

Leonie June Leonie June Instagram 1/37 >> Pogledaji ovu galeriju Leonie June Leonie June Leon Dajaku Leonie June Leonie June Leon Dajaku Leonie June - 3 Leonie June - 4 Leonie June - 5 Leonie June +26 Leonie June Galerija

Leonie June, djevojka Leona Dajakua, proslavila je rođendan u Parizu i na Instagramu se pohvalila fotografijama.

Otkako je njemački nogometaš kosovskih korijena Leon Dajaku (23) potpisao za Hajduk, veliku pozornost domaće javnosti privlači njegova djevojka Leonie June.

Atraktivnu plavušu na Instagramu prati više od 61 tisuće ljudi, a sada se na društvenoj mreži pohvalila fotografijama s proslave svojeg rođendan u Parizu.

"Rođendan u Gradu Svjetla", napisala je uz niz fotki na kojima je pokazala kakvo ju je rođendansko iznenađenje dočekalo u hotelskoj sobi, a otkrila je i da je napunila 28 godina. Pokazala je i da su s njom otputovali Leon i njihova kćerkica Nava.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Leonie June (@leonie__f)

Po dolasku u Pariz Leonie je objavila i fotografije na kojima pozira u prozirnoj majici, koja je istaknula njezinu besprijekornu figuru i bujne atribute.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Leonie June (@leonie__f)

Loeonie i Leon postali su roditelji u ožujku ove godine, a ona se brzo nakon poroda vratila u top-formu.

Osim Leonie, veliko zanimanje navijača Hajduka izazvala je i Dajakuova zgodna i mladolika majka Blerta.

Pogledaji ovo Leonie June Celebrity Atraktivna djevojka igrača Hajduka pozirala u toplesu, fotografiju je komentirala i njegova majka

Pogledaji ovo Leonie June - 1 Celebrity Atraktivna djevojka hajdukovca pozirala s kćerkicom u naručju, a mnogi ne skrivaju čuđenje zbog fotografije koju je objavila!

Pogledaji ovo Blerta Dajaku Celebrity Nitko ne bi rekao da je ova žena postala baka, šira domaća javnost zna ju kao majku hajdukovca

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Becky Holt - 2 Becky Holt - 7 Becky Holt - 8 Becky Holt - 11 +22 Becky Holt - 4 Celebrity Tetovaže joj prekrivaju svaki dio tijela, iznenadit ćete se kad vidite kako je izgledala prije ovih ukrasa!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Bloom Tatarinov i Domagoj Vida Bloom Tatarinov i Domagoj Vida Maja Šuput - 3 Maja Šuput - 2 +25 Maja Šuput - 2 Celebrity Majin Bloom pozirao s našim Vatrenim, ekipa se šali na račun detalja po kojem sliče: "Kao da mu je tata!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene