"Zahvaljujemo Bogu..."

Nitko ne bi rekao da je ova žena postala baka, šira domaća javnost zna ju kao majku hajdukovca

Blerta Dajaku Blerta Dajaku Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Leon Dajaku i Leonie June Blerta Dajaku - 2 Blerta Dajaku - 3 Blerta Dajaku - 4 Blerta Dajaku - 5 Blerta Dajaku - 6 Blerta Dajaku - 7 Blerta Dajaku - 8 Blerta Dajaku - 9 Blerta Dajaku - 10 +20 Leon Dajaku i Leonie June - 1 Galerija

Nakon što su Leon Dajaku i njegova partnerica postali roditelji malene djevojčice, sada se na Instagramu oglasila i Blerta Dajaku, novopečena baka.

Nogometaš Hajduka Leon Dajaku i njegova djevojka Leonie June postali su roditelji djevojčice kojoj su dali ime Nava.

Leonova majka Blerta Dajaku time je postala baka, ali malo tko bi u to mogao povjerovati s obzirom na njezinu vitku figuru i mladenački izgled.

Pogledaji ovo Leon Dajaku i Leonie June Celebrity Nogometaš Hajduka i njegova atraktivna djevojka postali roditelji, stigla im je djevojčica kojoj su odabrali zanimljivo ime

"Ne mogu riječima opisati koliko smo sretni. Zahvaljujemo Bogu na tako lijepom daru, a svom sinu i Leonie želim sve najbolje s njihovom malom princezom. Jako smo sretni što su blagoslovljeni takvim malim anđelom", napisala je novopečena baka na svojim pričama na Instagramu.

Biste li ikada rekli da je Blerta baka?

  • Rekao/la bih.
  • Ne bih rekao/la.

Ukupno glasova:

Par je objavio fotografiju iz rodilišta na svojem profilu na Instagramu, a čestitke su se samo nizale. 

"4. ožujka 2024. Srca nam gore zbog dolaska naše male princeze. Volimo te, Nava", napisali su.

Pogledaji ovo Leonie June Celebrity Trudna djevojka hajdukovca iznenadila objavom, hoće li se dolazak bebe poklopiti s još jednim slavljem?

Od ranije je bilo poznato da će par dobiti djevojčicu, a spol bebe otkrili su na društvenim mrežama. Inače, Dajaku se Hajduku pridružio u lipnju prošle godine, a njegova atraktivna djevojka odmah je privukla veliku pozornost navijača Bijelih.

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Belma Džomba Belma Džomba Belma Džomba Belma Džomba +15 Belma i Mirza Džomba - 2 Celebrity Supruga naše rukometne legende nestala je iz javnosti otkako je promijenila karijeru, no sada se imala čime pohvaliti!

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Josipa Rimac i Milenko Bašić - 1 Josipa Pleslić - 3 Josipa Rimac i Milenko Bašić - 3 Josipa Rimac i Milenko Bašić - 4 +19 Josipa Rimac i Milenko Bašić - 5 Zanimljivosti Bivša kninska kraljica ni nakon skandala koji su se nanizali nije se odrekla svog omiljenog poroka, evo u čemu je snimljena!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene