''Znala sam!''

Novi igrač Hajduka u prekrasnom videu otkrio spol bebe koju čeka s fatalnom plavušom!

Leonie June i Leon Dajaku Leonie June i Leon Dajaku Instagram 1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Leonie June i Leon Dajaku Leonie June i Leon Dajaku Leonie June - 10 Leonie June i Leon Dajaku Leonie June - 27 Leonie June - 22 Leonie June - 21 Leonie June i Leon Dajaku Leonie June i Leon Dajaku Leonie June i Leon Dajaku +18 Leonie June i Leon Dajaku Galerija

Novi igrač Hajduka Leon Dajaku i njegova djevojka Leonie June na Instagramu su podijelili video u kojem su otkrili spol bebe koja im stiže.

Novi igrač Hajduka Leon Dajaku i njegova djevojka Leonie June sa svojim su pratiteljima na Instagramu otkrili sretne vijesti.

Naime, par je objavio snimku u kojoj su podijelili trenutak kada su doznali da će postati roditelji. Zatim su pokazali scenu u kojoj nogometaš šutira loptu, a ona se rasprsne u ružičasti prah te tako otkrili da postaju roditelji djevojčice.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Leonie June (@leonie__f)

"Oduvijek sam znala", napisala je Leonie u komentaru videozapisa i dodala da plače od sreće.

U komentarima su im fanovi nastavili čestitati.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Leonie June (@leonie__f)

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Kolinda Grabar-Kitarović i Jakov Kitarović Jakov Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović i Jakov Kitarović - 5 Kolinda Grabar-Kitarović i Jakov Kitarović - 4 +28 Kolinda Grabar-Kitarović i Jakov Kitarović - 2 Nekad i sad Pogledajte kako je Jakov Kitarović izgledao kao mladić i prije nego što je zbog supruge Kolinde postao poznat široj javnosti!

1/37 >> Pogledaji ovu galeriju Vlaho Arbulić stan Vlaho Arbulić - 10 Vlaho Arbulić - 9 Vlaho Arbulić - 8 +32 Vlaho Arbulić - 7 Zanimljivosti Jedan od najzgodnijih Hrvata pokazao luksuzni stan u Zagrebu, elegantni interijer i upečatljivi stolić oduzimaju dah na prvu!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene