bio je tu koji kilogram manje

Pogledajte kako je Jakov Kitarović izgledao kao mladić i prije nego što je zbog supruge Kolinde postao poznat široj javnosti!

Kolinda Grabar-Kitarović i Jakov Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović i Jakov Kitarović Jure Miskovic/Cropix 1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Kolinda Grabar-Kitarović i Jakov Kitarović Jakov Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović i Jakov Kitarović - 5 Kolinda Grabar-Kitarović i Jakov Kitarović - 4 Kolinda Grabar-Kitarović i Jakov Kitarović - 2 Kolinda Grabar-Kitarović i Jakov Kitarović - 3 Kolinda Grabar-Kitarović i Jakov Kitarović - 1 Kolinda Grabar-Kitarović i Jakov Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović i Jakov Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović i Jakov Kitarović +22 Jakov Kitarović Galerija

Suprug bivše hrvatske predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović Jakov Kitarović za vrijeme njezina mandata često je bio tema medija, a evo kako je izgledao prije negoli je ona postala toliko popularna.

Bivša predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović česta je tema medija iako više nije aktualna predsjednica, a osim što su mediji često pisali o njoj, popularan je bio i njezin suprug Jakov Kitarović.

Kolinda i Jakov u sretnom su braku od 1996. godine, a zajedno imaju i dvoje djece, Katarinu i Luku.

Sada ga svi znaju kao punašnog muškarca, a u našoj galeriji možete vidjeti kako je izgledao davnih dana dok njegova supruga nije bila još toliko popularna i dok je on bio mlađi.

Kolinda nikad nije skrivala koliko je ponosna na svog supruga, a uvijek je isticala kako ju je pratio i bodrio u svim planovima iako se pored nje nikad nije volio previše isticati.

"Nije se volio, a ni dandanas se ne voli eksponirati. Nije osoba koja želi javnu pozornost, ali je svoj posao izvrsno odrađivao i u tome uživao", ispričala je početkom godine za Gloriju.

"Mnogo se pripremao, informirao i sudjelovao u kreiranju programa. Ne zna se mnogo o tome zato što je samozatajan i ne želi da se o njemu govori. Mnogi su ga molili za intervjue, ali bio je principijelan i nikad nije pristao", kazala je Kolinda.

Posljednji put u javnosti je viđen prije nekoliko dana na meču Borne Goje i Francesa Tiafoea u sklopu prvog kruga završnice Davis Cupa u Splitu.

Jakov će uskoro proslaviti i svoj 55. rođendan.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Dan Meyer, Supertalent - 16 Dan Meyer, Supertalent - 14 Dan Meyer, Supertalent - 15 Dan Meyer, Maja Šuput, Supertalent +25 Dan Meyer, Maja Šuput, Supertalent Celebrity Pogledajte što je Šuput morala izvući iz jednog čovjeka, prizori nisu za svačije oči: "Meni je zlo!"

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Mate Pavić i Katarina Jurkin Mate Pavić i Katarina Jurkin Mate Pavić i Katarina Jurkin - 1 Mate Pavić i Katarina Jurkin - 2 +15 Mate Pavić i Katarina Jurkin - 3 Celebrity Tenisač Mate Pavić oženio dugogodišnju djevojku, osvanule su i prve fotografije presretnih mladenaca!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene