Samozatajan gospodin!

Jakov Kitarović nakon izlaska sa suprugom Kolindom opet snimljen sam, uživao je u svojoj omiljenoj zanimaciji!

Jakov Kitarović Jakov Kitarović Tom Dubravec/Cropix 1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Jakov Kitarović Jakov Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović i Jakov Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović i Jakov Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović i Jakov Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović i Jakov Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović i Jakov Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović i Jakov Kitarović Jakov Kitarović Jakov Kitarović +8 Jakov Kitarović Galerija

Jakov Kitarović pratio je meč Borne Goje i Francesa Tiafoea na Davis Cupu bez supruge Kolinde.

Bivši prvi gospodin Hrvatske Jakov Kitarović nedavno se nakon dugo vremena pojavio u javnosti sa suprugom Kolindom Grabar-Kitarović, a sada je opet snimljen bez nje.

Jakov je sam pratio meč Borne Goje i Francesa Tiafoea u sklopu prvog kruga završnice Davis cupa u Splitu, a i inače ga se najčešće može vidjeti na sportskim događanjima.

Sa suprugom Kolindom proteklog vikenda pojavio se na svečanom otvorenju 73. Hanžekovićeva memorijala na stadionu SRC-a Mladosti u Zagrebu. S njima u društvu bila je i ministrica turizma i sporta Nikolina Brnjac, s kojom je Kolinda nazdravljala, dok Jakov nije ispuštao mobitel iz ruke.

Kolinda je jednom prilikom objasnila zašto se ona i Jakov rijetko pojavljuju zajedno u javnosti otkako joj je prošao mandat.

"Nije se volio, a ni dandanas se ne voli eksponirati. Nije osoba koja želi javnu pozornost, ali je svoj posao izvrsno odrađivao i u tome uživao", ispričala je početkom godine za Gloriju.

Tom je prilikom istaknula i kako je Jakov vrlo ozbiljno shvaćao svoje dužnosti domaćina supružnika za vrijeme njezina predsjedničkog mandata.

"Mnogo se pripremao, informirao i sudjelovao u kreiranju programa. Ne zna se mnogo o tome zato što je samozatajan i ne želi da se o njemu govori. Mnogi su ga molili za intervjue, ali bio je principijelan i nikad nije pristao", kazala je Kolinda.

Kolinda i Jakov vjenčali su se 1996. godine u Rijeci i zajedno imaju dvoje djece, kćer Katarinu i sina Luku.

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Charles Pearce - 1 Charles Pearce - 3 Charles Pearce Charles Pearce - 4 +24 Charles Pearce Celebrity Charles Pearce iznenadio priznanjem o odnosu s Ellom Dvornik, uskoro bivšom suprugom: "Konačno imam malo vremena za sebe..."

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Bianca Censori i Kanye West - 2 Bianca Censori i Kanye West - 4 Bianca Censori i Kanye West - 3 Bianca Censori i Kanye West - 5 +27 Bianca Censori i Kanye West - 1 Celebrity Grudi je prekrila samo prozirnom trakom što je većinu zgrozilo, a gađenje je izazvao i još jedan detalj na njoj jer - takva je izašla na ulicu!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene