Vratila se!

Charles Pearce iznenadio priznanjem o odnosu s Ellom Dvornik, uskoro bivšom suprugom: "Konačno imam malo vremena za sebe..."

Charles Pearce Charles Pearce Instagram 1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Charles Pearce - 1 Charles Pearce - 3 Charles Pearce Charles Pearce - 4 Charles Pearce Charles Pearce - 2 Charles Pearce - 4 Charles Pearce - 3 Charles Pearce - 2 Ella Dvornik i Charles Pearce - 7 +18 Ella Dvornik i Charles Pearce - 5 Galerija

Charles Pearce otkrio je da Ella Dvornik čuva njihovu djecu dok on radi u okruženju za poželjeti.

Charles Pearce javio se svojim pratiteljima na profilu na Instagramu i otkrio kako izgleda dio njegova radnog dana, a pritom je otkrio da Ella Dvornik za to vrijeme čuva djecu.

"Konačno imam malo vremena za sebe. Mama je kod kuće i konačno mogu raditi. Ovo je moj ured večeras, blagoslovljen sam", napisao je Charles uz fotografiju laptopa na stolu dok se u pozadini nazire more i  otkrio da se Ella vratila kući iz Zagreba u kojem je snimala jednu reklamnu kampanju. 

Ella i Charles dijele roditeljske obaveze, zajedno sudjeluju u odgoju njihovih djevojčica i zajedno žive, a sve to dok su u procesu razvoda. Ona se nedavno na svom profilu na Instagramu oglasila povodom medijskih napisa koji su kružili o njoj i Charlesu, pa je u pričama na Instagramu objavila dio teksta iz jednog članka o njoj i poručila kako su čak tri netočne informacije u samo jednoj rečenici.

"I dalje živimo tamo. I dalje smo službeno u braku. I nikako da čovjeku pogodite godine", pojasnila je tada.

Da se razvodi od Charlesa Pearcea potvrdila je sama Ella i to nakon što su proveli zajedno 10 godina, od čega četiri u braku, a dobili su i dvije kćeri, Balie i Lumi. Vjenčali su se 2019. godine u Las Vegasu, a vijest o razvodu Ella je potvrdila nakon višemjesečnih šuškanja.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Bianca Censori i Kanye West - 2 Bianca Censori i Kanye West - 4 Bianca Censori i Kanye West - 3 Bianca Censori i Kanye West - 5 +27 Bianca Censori i Kanye West - 1 Celebrity Grudi je prekrila samo prozirnom trakom što je većinu zgrozilo, a gađenje je izazvao i još jedan detalj na njoj jer - takva je izašla na ulicu!

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Perčin i Sandra Lončarić Jelena Perčin i Sandra Lončarić Jelena Perčin Jelena Perčin +24 Jelena Perčin Celebrity Zbog uske kožne suknje svi su gledali u Jelenu Perčin, a lijepoj glumici osmijeh nije silazio s lica!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene