mala promjena

Uskoro bivši muž Elle Dvornik pohvalio se osvježenim imidžem, pa se našalio s jednim komentarom: ''Unatoč nedavnim tračevima...''

Charles Pearce i Ella Dvornik Charles Pearce i Ella Dvornik Ella Dvornik/Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Charles Pearce - 4 Charles Pearce - 1 Charles Pearce i Ella Dovrnik Charles Pearce - 4 Ella Dvornik i Charles Pearce Ella Dvornik i Charles Pearce - 2 Ella Dvornik i Charles Pearce Ella Dvornik i Charles Pearce - 2 Ella Dvornik i Charles Pearce - 3 Ella Dvornik i Charles Pearce - 4 +20 Ella Dvornik i Charles Pearce - 5 Galerija

Charles Pearce pokazao je na svom profilu na Instagramu uređeni imidž, nakon što je odlučio skratiti i urediti inače gustu bradu.

Uskoro bivši suprug naše blogerice i influencerice Elle Dvornik, Charles Pearce na svom se profilu na Instagramu pohvalio osvježenim imidžem i lijepim danom koji je proveo u društvu najmilijih.

"Iznenadni posjet gotovo me ogolio i skratio mi bradu. Stvarno lijepi dan, druženje s djecom i prijateljima", napisao je 45-godišnji Charles uz fotografiju.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Charles Pearce (@charles_pearce)

"Čuvaj se, stari!", napisao mu je jedan od pratitelja, na što mu je Charles odgovorio: "U redu je, unatoč nedavnim tračevima da sam bez ičega, i dalje imam organa za prodati".

"Dobro izgledaš", "Jako si zgodan", "Nije loše", "Uživaj", pohvalile su ga pratiteljice.

Ella se nedavno na svom Instagram profilu oglasila povodom medijskih natpisa koji ovih dana kruže o njoj i uskoro bivšem suprugu Charlesu, pa je u pričama objavila dio teksta iz jednog članka o njoj i poručila kako su čak tri netočne informacije u samo jednoj rečenici.

"I dalje živimo tamo. I dalje smo službeno u braku. I nikako da čovjeku pogodite godine", pojasnila je tada.

Da se razvodi od Charlesa Pearcea potvrdila je sama Ella i to nakon što su proveli zajedno 10 godina, od čega četiri u braku, a dobili su i dvije kćeri, Balie i Lumi. Vjenčali su se 2019. godine u Las Vegasu, a vijest o razvodu Ella je potvrdila nakon višemjesečnih šuškanja.

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Vjenčanje Maline Grahek i Josipa Šelendića Vjenčanje Maline Grahek i Josipa Šelendića Vjenčanje Maline Grahek i Josipa Šelendića Vjenčanje Maline Grahek i Josipa Šelendića +19 Malina Grahek i Josip Šelendić Nekad i sad Ovako je izgledalo raskošno vjenčanje Hrvatice koja od 2018. godine nije viđena u javnosti, procurile fotografije koje su tad objavili svi mediji!

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Christie Brinkley - 3 Christie Brinkley - 4 Christie Brinkley - 1 Christie Brinkley - 2 +19 Christie Brinkley Nekad i sad Novakovu pobjedu nije propustila ni žena za koju nitko ne može vjerovati kako izgleda u 70. godini, pogledajte zašto izaziva čuđenje gdje god da se pojavi!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene